Vučić može imati sudbinu Miloševića i Dodika


Vučić može imati sudbinu Miloševića i Dodika

Pokret je s radošću čuo riječi hvale Zapada upućene predsjedniku Vučiću. Iskazana je i podrška njegovoj politici i politici Srbije koja vodi u stabilizaciju i napredak čitav region Balkana. Uz osjećanje radosti imamo i veliku opreznost zbog iskustva srpskih političara koji su u početku bili miljenici Zapada, a onda postali nepoželjne osobe.

Milošević je, dok je ispunjavao želje i realizovao interese Zapada, nazivan mirotvorcem, a kada je počeo raditi u interesu Srbije, proglašen je balkanskim kasapinom.

Dodik, dok je, u početku sarađivao sa Zapadom i omogućio prenos ovlaštenja sa Republike Srpske na BiH, bio je „dašak vjetra na Balkanu“. Kada se snažno počeo odupirati tom procesu i počeo braniti Srpsku, stavljen je na američku crnu listu, uz želju Zapada da mu vidi leđa.

Da li će Zapad privoljeti Vučića da obezbijedi faktičko priznanje tzv. nezavisnog Kosova, razvlašćivanje Republike Srpske i značajno smanji saradnju sa Rusijom, i zbog toga ga nazvati najsnažnijim čovjekom na Balkanu, ili će Vučić realizovati volju i interes srpskog naroda po cijenu da ga Zapad proglasi destabilizirajućim faktorom ostaje da se vidi.

Činjenica je da je Zapad hvalio i podržavao sve postupke srpskih političara koji su bili na štetu srpskog naroda. To se najbolje može vidjeti iz odnosa Srbije prema Hrvatskoj, Kosovu i BiH. Zapad je hvalio i podržavao onu Srbiju i njene političare, u prošlosti i u budućnosti, koji nisu zaštitili Republiku Srpsku Krajinu, srpsku imovinu i identitet u Hrvatskoj, koja bi priznala tzv. nezavisno Kosovo, koja bi jačala BiH a slabila Srpsku, koja bi donijela ustav koji bi Srbiju sveo na beznačajnu državicu na Balkanu.

Predsjednik Vučić ima ogromno iskustvo Miloševića, Đinđića, i zna da je najveća vrijednost biti uz svoj narod, a još veća čast i odgovornost voditi ga.

I na kraju svaki tekst završavam:

Pobijedimo krizu radom, radujmo se i radimo!

 

Banja Luka, 17.07.2017.                       

                Predsjednik Pokreta

Dane Čanković

 

SNP “IZBOR JE NAŠ

Stepe Stepanovića 62, 78 000 Banja Luka, Republika Srpska

Telefon/Faks: +387 (0)51 439 045, 065 492 529, www.plebiscitrs.orginfo@plebiscitrs.org

http://www.plebiscitrs.org/sajt/doc/Image/galeri_sr//431_gal.jpg
Nismo zaboravili NATO bombardovanja 1995. i 1999. godine

 

Republika Srpska - Operacija
Republika Srpska – Operacija “Namerna Sila” – 1995. godine; Srbija – Operacija “Milosrdni Andjeo” – 1999. godine; Avganistan – Operacija “Trajna Sloboda” – 2001. godine; Irak – Operacija “Iračka Sloboda” – 2003. godine; Libija – Operacija “Odisejeva Zora” – 2011. godine; SirijaKO JE SLEDEĆI I DOKLE TAKO?

NATO Bombardovanje porodilišta, dečjih bolnica, dece i civila osiromašenim uranijumom

NATO demokratija na delu

Ali… ko se mača lati od mača će i poginuti

Vezano:

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*