Žena u 101. godini rodila bebu, zdravog i pravog dečaka od 4 kg!? – VIDEO – preokret


Žena u 101. godini rodila bebu, zdravog i pravog dečaka od 4 kg VIDEO – PREOKRET

Anatolija Vertadela (101) imala je ilegalnu transplantaciju jajnika u Turskoj nakon koje je rodila bebu.

Sa 48 godina Anatoliji je dijagnostikovan rak jajnika, ali je i posle šesnaestoro dece imala veliku želju da ponovo postane majka, što joj se i ostvarilo.

Doktor Popoliči koji je izvršio transplantaciju smatra da je uradio pravu stvar. Anatolija je rodila zdravog dečaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vakcinacija iglom je IGRANJE DINAMITOM! VELIKI INTERVJU: Dr Srećko Sladoljev

Međutim dogodio se preokret u priči koja je zaokupila pažnju mnogih, a mnogi mediji su je preneli pod vrlo bombastičnim naslovima. Snopes.com, sajt koji se bavi proverom istinitosti bombastičnih vesti utvrdio je da je cela priča – izmišljena!

Podsetimo, još 7. januara prošle godine, web site World News Daily Report – News You Can Trust (vesti kojima se može verovati kako navode i koji se kotira vrlo visoko) objavio je članak u kojem se tvrdilo da je 101-godišnja žena iz Italije po imenu Anatolia Vertadella rodila bebu tešku preko 4 kilograma nakon uspešne transplantacije jajnika u privatnoj klinici u Turskoj, a koju su, prema navodima, medicinski profesionalci kritikovali zbog životnog doba u kojem je starica.

Portparol FARMACEUTSKE KOMPANIJE tajno snimljen kako govori da vakcine uzrokuju autizam (VIDEO)

WNDR je tvrdio da je izvor njihove priče «Rivista Napoli», međutim utvrđeno je da je u pitanju puka fikcija, a fotografija kojom je ilustrovan članak je preuzeta sa Reddita, i nema nikakve veze sa pričom o porođaju 101-godišnjakinje. Inače ovu priču su preneli mnogi mediji u regionu što možete i pogledati OVDE pa napravite selekciju kojim se medijima može verovati, šta je senzacionalizam a šta je pravo novinarstvo. Neka vam ovo bude lekcija koju svakako možete da savladate ako želite naravno i svoje poverenje poklonite onima koji ga i zaslužuju.

Global Media Planet INFO

Medijska manipulacija i TV programiranje – VIDEO

Projekat MKULTRA – Projekt kodnog imena za skrivene tajne operacije kontrole uma

Preporučeno: 

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i Istina

 

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Svaka Donacija biće javno prikazana osim ako Vi to izričito ne želite što možete napisati na PayPal ili uplatnoj poruci.

Donacije će se koristiti isključivo za plaćanje hostinga, produženje domena i tekućih troškova portala a što će takođe biti javno izloženo i svima dostupno.

Zahvalnicu za doniranje dobićete u realnom vremenu po uplati i na Vaš Facebook profil za bilo koji iznos bilo koje valute (omogućene uplate svih valuta, sami birate iznos donacije i valutu kao i vrstu Donacije).

Kao fizičko ili pravno lice možete biti Bronzani, Srebrni ili Zlatni Sponzor sa brojnim pogodnostima i mogućnostima, kao i vrlo profesionalnom stručnom radu na vašim net i ostalim resursima kako u vidu saveta, idejnih rešenja, tako i vođenja vaših net i ostalih resursa, Izrade i Primene Jedinstvene Digitalne Strategije, Brand Development-a, grafičkog i web design-a, primene jedinstvene napredne vrlo snažne usavršene optimizacije svih vaših net resursa (Google 100+ platformi plus sve postojeće), Web Developing-a, izrade sajtova, izrade profesionalnih PROMO Intro videa do 4K 2160p sa licenciranom pozadinskom muzikom i profesionalnim glasom (ako su reklame u pitanju, muški, ženski, dečji), izrade i održavanje svih net resursa, promocije na društvenim i poslovnim mrežama (Google, Facebook, Twitter, ostale internet platforme) – sve bez ikakvog uticaja na uređivačku politiku portala Global Media Planet INFO.

Takođe obezbeđeno mesto na našem portalu u vidu banera, multimedijalnih sadržaja, animacija i video sadržaja.

Donacije mogu biti i u opremi, tehnici, delovima za opremu ili pokrivanjem dela ili kompletnih troškova.

Donacije takođe mogu biti i u prevođenju tekstova sa i na: engleski, španski, portugalski.

Ukoliko se kojim slučajem stvori višak sredstava ceo taj iznos biće preusmeren za lečenje teško obolele dece u regionu kojima je potrebna pomoć i to će takođe biti javno prikazano. Objaviće se javno iznos, sva deca kojima je potrebna pomoć a vi ćete sami odlučiti kome će ići ta sredstva javnim izjašnjavanjem.

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili direktno na mail:

GlobalMediaPlanetINFO@gmail.com

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*