RETROSPEKTIVA OTVORENIH PISAMA ŽELJKA MITROVIĆA:


RETROSPEKTIVA OTVORENIH PISAMA ŽELJKA MITROVIĆA:

1999. godina, odgovor DOS-u

“Vi izdajnici iz DOS-a, možete da poljubite u dupe moju drugaricu Miru Marković a i mene, uskoro ćete biti javno obešeni sa ostalim slugama NATO pakta i dodatno streljani, za svaki slučaj.
Sve će vas srpski heroj Slobodan Milošević istrebiti a Srbiju ujediniti sa majkom Rusijom!”

2002. godina, odgovor SPS-u

“Vi uništitelji Srbije, zajedno sa vašim diktatorom Miloševićem i onom njegovom pobeguljom i crvenom vešticom Mirom, koji ste jebali majku srpskom narodu kao niko u njegovoj istoriji, spremite se za sud naroda!
Nećete sprečiti Srbiju da se vrati u Evropu i nećete sprečiti procvat demokratije u njoj, to vam ja, Željko Mitrović i Demokratska stranka obećavamo!”

2008. godina, odgovor radikalima i naprednjacima

“Najlepši, najšarmantniji i najmandatniji predsednik Srbije svih vremena, naš Boris Boki Tadić, pobediće opet, po peti put, predsedničke kandidate prošlosti Nikolića i ostale, lagano i sigurno, jer građani Srbije neće nepismenog Tomu i ludog Vučića na čelu naše Srbije.
Srbija zna da samo naša mudra Demokratska stranka i još mudriji Boris Tadić mogu da odvedu Srbiju u Evropu i da obezbede bolji život svima u Srbiji”

2017. godina, odgovor DS-u i Keni Lopovu

“Vi ludaci iz opozicije, zajedno sa Rodićem i Mirkovićem, bićete pohapšeni uskoro, čim se pronađu lažni svedoci, a mudri Vučić ume i to da pronađe!
Meni lično ne smetate, ja volim da se javno prepucavam i blamiram, ali ne mogu da vas gledam očima jer hoćete da kradete a Vučić vam ne da jer neće onda ništa ostati za njegove lopove.
Srdačno, vaš Željko” 

Dejan M. Andrić Editor in Chief at Zeleni radio – Green radio, Founder at Glas Srbije Info and Founder at Reporter Media Agency

Dejan M. Andrić  

Dejan M. Andrić / Facebook Screenshot
Dejan M. Andrić / Facebook Screenshot

 

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima!

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*