Vladimir Đukanović SNS-u: Znam da pravite poziciju da preplivate u drugu opciju kada ova padne! – Celo Saopštenje


Prenosimo u originalu Saopštenje koje je uputio Vladimir Đukanović rukovodstvu SNS-a

Vladimir Đukanović – 09.07.2017 | 09:52

Uvaženi saborci, rukovodioci, Srpske napredne stranke,

Evo, nešto više od mesec dana naš predsednik stranke je pod rafalnom paljbom jednog nazovi medija. Svaki dan je na naslovnoj strani istog i to u skandalozno negativnom kontekstu. I gle čuda, za sve to vreme, čast izuzecima koje poštujem, većina vas ni slovo nije izustila ili napisala u njegovu odbranu.

Pitam se zašto?
Pitam se čega se plašite?

Kada se o vama nešto negativno napiše u stanju ste da kukate na sva zvona.
Zamislite da vas neko svaki dan drži na naslovnoj strani?
Verujem da biste bili na samrti ili biste nervno rastrojstvo doživeli. Razumeo bih to, jer nije lako to izdržati.

Da li ste se takvi kakvi ste zapitali kako je Vučiću? Kada ujutru zasednete u svoje divne funkcionerske fotelje i upalite klimu dok pijete prvu kafu, svi toliko važni i bitni, zapitate li se kako vam predsednik izdržava jezivu svakodnevnu kampanju?

Vučića danas daleko više brani obično članstvo i ljudi koji apsolutno ništa od ove vlasti dobili nisu. Taj običan član, čovek koji voli svoju zemlju, a to je onaj za koga neretko nemamo puno vremena jer smo svi puno bitni, taj danas gde stigne brani grčevito Aleksandra Vućića. To radi jer oseća da država nije igračka i pošto tu državu u srcu nosi on vidi šta je pozadina i cilj beskrupulozne kampanje protiv čoveka kome je narod dao 56 odsto na izborima.

Tužno je što ponekad Marjan Rističević, koji nije naš član, srčanije od svih nas brani našeg predsednika.

Znam ja zašto većina vas, opet naglašavam čast izuzecima koje poštujem, ne sme da se konfrotira. Zato što neki od vas prave poziciju da preplivaju u drugu opciju kada ova padne. Neki od vas će se tada utrkivati da objasne kako su govorili Aleksandru gde greši, ali, eto, on nije hteo da vas posluša. Neki će zarad kupovine pozicije biti prvi u redu da mu zategnu konopac na vešalima. Sve u svemu, iskreno priznajem prateći sve ovo, značajno mi se dobar deo vas gadi.
Znam da ćete me posle ovog pisanija još više mrzeti nego što me inače mrzite. Drago mi je zbog toga, jer su nam osećanja uzajamna. Doduše, ja vas ne mrzim, jer pravoslavna duša to ne ume. Ja vas žalim. Razlika je u tome što je vama srce puno i duša na mestu kada kao pravi hedonisti uživate u blagodetima vlasti koju ne biste imali da vam nije bilo Aleksandra Vučića. Moje uživanje je u tome što ću se boriti za naše ljude koji se bore za državu i stranku, a to mi Vučić ne može da omogući, već to u srcu nosiš.

U nadi da ćete ipak biti malo drugačiji kada ovo pročitate, vraćam se na početak teksta i pitam vas:

1. Kako biste se vi osećali da ste više od mesec dana na naslovnoj strani nekog dnevnog lista koji o vama izmišlja najgore gadosti?

2. Da li zaista nemate ni trunku osećanja da razumete da nikog od vas ni u tragovima ne bi bilo da vam Aleksandar Vučić nije ukazao šansu, te s tim u vezi zar je moguće da ne shvatate da je krajnje nemoralno to što se makar jednom rečenicom ne oglasite da ga branite?

Vaš partijski saborac Vladimir Đukanović

Vladimir Đukanović saopštenje
Vladimir Đukanović | Photo: Facebook Page Vladimir Djukanovic

LOTO BROJ IZVUČEN NAKON ŠTO SE PRVO POJAVIO NA EKRANU – GLAVNA VEST SVIH SVETSKIH MEDIJA – EKSLUZIVNI SNIMAK KOJI JE POVUČEN NAPRASNO IAKO JE U PITANJU JAVNO IZVLAČENJE DRŽAVNE DAKLE JAVNE LUTRIJE SRBIJE – NIKO NIKADA NIJE ODGOVARAO ZBOG OVOG ČINA, U NORMALNIM ZEMLJAMA PADAJU VLADE ZBOG OVOGA – POGLEDAJTE CEO SNIMAK

Vladimir Đukanović i sumnjivi likovi sa koferima upali u Lutriju – EKSLUZIVNI VIDEO

Vladimir Djukanovic Statement official Parlament of Republic of Serbia
Vladimir Djukanovic Official Statement – Vladimir Djukanovic member of Parlament of Republic of Serbia

Aleksandar Vučić: Svi će odgovarati! Vladimir Đukanović – Noćna “kafa kod Đuke” u Lutriji ili sahrana Lutrije? – EKSLUZIVNI VIDEO CEO SNIMAK

 

Vladimir Djukanovic Statement: – Screenshot fro Facebook Page Vladimir Djukanovic – Choose Your Language on the Top

Vladimir Đukanović / Official Page Screenshot Facebook
Vladimir Đukanović / Official Page Screenshot Facebook

About Vladimir Đukanović

INTERESTS

Personal Interests
Sport, lov, ribolov…. 

CONTACT INFO / Website

http://www.vladimirdjukanovic.com 

About 

Stranica na kojoj mnogo toga saznajete!

Biography

Rođen 02.03.1979.godine u Beogradu. Diplomirao na pravnom fakultetu u Beogradu,završio master na Pravnom fakultetu u Beogradu na temu “Krivično pravo u Zakoniku Knjaza Danila Petrovića”, upisao doktorske studije na Pravnom fakultetu iniverziteta “Union” i tema disertacije je “Pravno regulisanje internet igara na sreću”. Dugogodišnji novinar u brojnim redakcijama: “Revija 92”, “Večernje novosti”, “Nacional”, “Svedok”… TV i radio voditelj. Dugogodišnje iskustvo u sektoru igara na sreću, posebno u sektorima pravnih službi sportskih kladionica “Mocart” i “Meridian”. Danas obavlja funkciju predsednika skupštine Državne lutrije Srbije. Dugodišnje iskustvo u politici, član glavnog odbora Srpske napredne stranke. Oženjen prelepom Majom.

Gender: Male

Personal Information 

Veliki navijač Crvene Zvezde!
ZVEZDA JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE!
Obožava lov i ribolov, obožava prirodu, životinje, voli naučne emisije posvećene istoriji, životinjskom carstvu, prirodi….

categories 

Public Figure

Oficijelna stranica Vladimir Đukanović: Владимир Ђукановић 

Link ka Saopštenju koje je uputio Vladimir Đukanović: https://www.facebook.com/vladimir.djukanovic.5/posts/722747077927336

Zanimljivosti:

DLS | Državna lutrija Srbije | Loto | Rezultati istrage – VIDEO

 

Više od igre! NOVI LOTO SKANDAL DRŽAVNE LUTRIJE SRBIJE – VIDEO

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima!

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*