Ni prva dama Amerike Melania Trump nije uspela prekinuti razgovor između svog supruga i Putina :D


Ni prva dama Amerike Melania Trump nije uspela prekinuti razgovor između svog supruga i Putina 😀 – Pomerena satnica protokola, pokušala je ali joj nije uspelo

Uprkos velikim protestima zbog kojih je u hamburškom hotelu ostala duže nego što je planirano, prva dama Amerike Melania Trump u subotu je tweet-ovala da joj je u Hamburgu jako lepo.

“Suprug i ja uživali smo u lepoj večeri sa brojnim velikim svetskim liderima”, napisala je dan nakon koncerta održanog u hamburškoj Elbphilharmonie.

U jednom je trenutku u petak bilo dovedeno u pitanje hoće li prva dama uspeti uopšte stići na koncert, s obzirom na to da je morala da odustane od dela programa predviđenog za supruge lidera zbog demonstracija koje su je sprečile da izađe iz hotela u kome je odsela.

100.000 demonstranata na ulicama Hamburga protiv kapitalizma poručuje: “Dobrodošli u pakao” i “Razbijte G20”! – VIDEO

Kad je napokon izašla iz hotela, koncert je bio odgođen zbog njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa, koji se u razgovor su ruskim predsednikom Vladimirom Putinom zapričao i zadržao daleko duže nego što je protokolom predviđeno.

Pokušali da ih prekinu preko Melanie ali im nije uspelo

Američki državni sekretar Rek Tillerson u petak je izjavio da je prva dama pokušala prekinuti razgovor Putin-Trump, kako bi se program nastavio po planu, ali to joj nije uspelo.

 

Pokušala ali nije joj uspelo 😀  Čak ni Melania nije mogla da prisili Trumpa i Putina da se drže satnice. Ipak, dala je sve od sebe.

Prevodilac je pritom bio nepotreban

Posmatrači tvrde kako se čini da Melania uistinu uživa u događajima koji prate Sumit G20. Za vreme večere, organizovane nakon koncerta sedela je pokraj ruskog predsednika sa kojim je razgovarala te se nekoliko puta srdačno nasmejala. Prevodilac je pritom bio nepotreban.

U istom je tveetu napisala: “Kada se zemlje udruže i sarađuju, svi profitiraju.”

Ne zna se da li je na taj način aludirala na politiku svog supruga koju vodi pod parolom “America First” i često ne vidi potrebu za multinacionalnom politikom.

Ni Melania Trump nije mogla prisiliti Trampa i Putina da se drže satnice
Toliko su se uživeli da nijedan od njih nije hteo stati, rekao je Tillerson

Čak ni prva dama SAD-a Melania Trump nije mogla ništa da uradi da se predsednici Donald Trump i Vladimir Putin drže satnice na svom prvom sastanku “licem u lice” koji je trajao umesto predviđenih 35 minuta više od 2 sata.

RAZGOVARALI VIŠE OD DVA SATA: Tramp i Putin izgladili sva neslaganja! Postignut istorijski dogovor supersila!

“Jedan od razloga zašto se sve tako odužilo jeste što su, kada su se susreli i opustili, imali toliko toga da razgovaraju i da diskutuju. Toliko su se uživeli da nijedan od njih nije hteo da stane”, rekao je Tillerson novinarima. Dodao je da su dvojica čelnika vrlo brzo “kliknuli” i da je među njima vladala “vrlo pozitivna hemija”.

Tramp i Putin razgovarali su na marginama samita G20 u Hamburgu dva sata i 15 minuta, puno duže od planiranog. “Nekoliko sam puta morao podsetiti predsednika. Ljudi su sve češće počeli da gledaju prema vratima. Čak su u jednom trenutku poslali prvu damu da nas izbavi odande. Ali nije upalilo”, rekao je Tillerson.

“Sastanak je potrajao još sat vremena nakon što je ona došla. Nije uspela”, dodao je američki državni sekretar.

Global Media Planet INFO 

Photos: Reuters 

Priredio: Duško Velkovski IFJ – International Federation of Journalists
Ilustracije, Cover, Design, SEO: Duško Velkovski

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/photos/a.478355595659974.1073741828.458605980968269/668033496692182/?type=3&theater

 Trump Melania Putin G20

Melania Trump
Melania Trump

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima!

DMCA.com Protection Status

 

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*