OVAKVU REKLAMU JOŠ NISTE VIDELI “Kad je život pretežak, ponekad treba prestati brinuti i duboko udahnuti… ponekad vam treba Kanabis!”

Pitajte svog doktora da li je kanabis za vas. Verovatno jeste. Nuspojave mogu uključivati euforiju, pojačani apetit, nekontrolirano smejanje, povećanu osetljivost na to koliko je muzika strava, i smanjenu anksioznost

OVAKVU REKLAMU JOŠ NISTE VIDELI “Kad je život pretežak, ponekad treba prestati brinuti i duboko udahnuti… ponekad vam treba Kanabis!”

Kompanija za dostavu kanabisa iz američke savezne države Oregon objavila je reklamu za svoju novu uslugu – “pretplata na dostavu” i poprilično šokirala javnost.

Foto: Briteside / youtube Reklama za kanabis
Foto: Briteside / youtube Reklama za kanabis

– Ponekad, život može biti malo pretežak. Ponekad, život vas opterećuje toliko da to više ne možete da podnesete. Nekad treba da prestanete da brinete, i duboko udahnete. Nekad vam treba kanabis – govori narator u reklami. 

Prizori iz reklame tipični su primeri scena kakve se nalaze u reklamama farmaceutskih kompanija, kada nude antidepresive i sredstva za otklanjanje raznih simptoma zdravstvenih tegoba. Reklama prati porodicu, u kojoj je majci i supruzi svega preko glave.

Tada, narator predlaže dostavu kanabisa kao idealno rešenje. Kaže da možete naručiti po potrebi, kada vam je potrebno, jednom mesečno, jednom nedeljno ili nikada.

“Pitajte svog doktora da li je kanabis za vas. Verovatno jeste. Nuspojave mogu uključivati euforiju, pojačani apetit, nekontrolirano smejanje, povećanu osetljivost na to koliko je muzika strava, i smanjenu anksioznost”, navodi se u reklami.

– Da, to je stvarna kompanija – nastavlja narator.

Kompanija Briteside legalno posluje u Oregonu, gde je prodaja kanabisa za rekreativne potrebe legalizovana od 2015. godine, piše “Jutarnji list” a prenosi Blic. U Srbiji i većini zemalja Balkana upotreba Kanabisa je strogo zabranjena i sankcionisana. Tako će biti sve dok farmaceutske kuće i farmakolobi ne zaštite svoje interese i monopolski položaj na tržištu. U suprotnom došli bi u situaciju da se prodaja medikamenata smanji a to nije u interesu farmakolobistima

Zašto je konoplja zabranjena biljka?

Konoplja (lat. Cannabis — kanabis) je biljka koja je poznata oko 28.000 godina i može se koristiti u mnoge svrhe – u prehrani, medicini, građevini, kao gorivo i sl. Od konoplje se može dobiti preko 50.000 različitih artikala! Sve što niste znali o konoplji možete saznati OVDE

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/530031910492342

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*