Besplatni Dokumentarni Filmovi Sa Prevodom | Free Documentary Movies (subtitles)


Besplatni dokumentarni filmovi sa prevodom koje bi svako trebao da pogleda!

Global Media vam donosi zbirku dokumentaraca i filmova o buđenju svesti, teorijama zavere, kontroverznim događajima, nauci, medicini, hrani, korporacijama, alternativnom zdravlju, događajima iz prošlosti, duhovnosti i istini.
Za opis i detalje dokumentarca kliknite na thumb videa. Gledajte besplatno bez ikakvih dodatnih uslova, šifri, logovanja, bez redirekcija na druge nepouzdane sajtove, bez reklama.

Da li je sve oko nas samo iluzija? Kako vidimo? Kako percipiramo stvari koje nas okružuju?

Odgovore možete pronaći ovde a verujemo i dodatna pitanja o svetu oko nas kao i onom svetu koji se nalazi u nama samima. Doznajte istinu o svemu što vam velike korporacije, vlada, vjera i svi ostali pokušavaju zataškati te saznajte na koje vas načine pretvaraju u svoje robove, sluge i marionete. Naš je zadatak da vam prenesemo najbolje dokumentarne filmove sa prijevodom i pokušamo da vas navedemo na razmišljanje. Ako ste ljubitelj dokumentarnih filmova i gladni znanja ovdje ćete konačno pronaći svoje utočište. Dokumentaraci sa prijevodom koji će vas navesti ako ne na otkivanje istine barem na razmišljanje…

DokumentarcI koji otkrivaju pravu stvarnost oko nas

Ovu zbirku ćemo redovito ažurirati i pronaći za vas najbolje dokumentarce koji otkrivaju pravu stvarnost oko nas.

Kliknite na sličicu (thumb) filma i otvoriće vam se opis filma koji možete odmah gledati!

Besplatni Dokumentarci sa prevodom koje svakako trebate pogledati – 2 part

Kliknite na sličicu (thumb) filma i otvoriće vam se opis filma koji možete odmah gledati!

 

Šta je istina a šta je laž?

“Ostavimo budućnosti da kaže istinu, i izračuna svakoga prema njegovom radu i dostignućima. Sadašnjost je njihova, budućnost, za koju sam ozbiljno radio, je moja.” – Nikola Tesla.

“Ko god se osramoti zbog istine, bolji je od onog koji dobije čast zbog pogrešnog.” – Muhamed

“Laž je kao grudva snega: što je više valjamo, to postaje veća.” – Martin Luter

“Oni koji su spremni uhvatiti se u koštac s lažima i neznanjem, moraju biti dovoljno pametni da znaju prepoznati istinu i dovoljno odvažni da je promiču, čak i u situacijama kada nailaze na opšti otpor” – Bertold Brecht

“Ne zaboravimo da nasilje ne živi samo, da je nesposobno živjeti samo: ono je intimno povezano s laži Nasilje nalazi svoje jedino utočišće u laži, a laž svoju jedinu podršku u nasilju Svaki čovjek koji je izabrao nasilje kao sredstvo neupitno mora izabrati laž kao pravilo” – Aleksandar Solženjicin


Svi se mi dobro razumemo samo se neki prave blesavi

P.S. Uvodni tekst je namjerno pisan malo na Hrvatskom jeziku, malo na Srpskom jeziku iz jednostavnog razloga. Svi ovi dokumentarci namjenjeni su ljudima bez obzira na nacionalnu pripadnost a za sve one kojima smeta to što prevod (iliti) prijevod nije na HR, odnosno na SR, odnosno na BIH, slijedi jedna slikovna poruka:

Svi se mi dobro razumemo samo se neki prave blesavi…

Više: Dokumentarci s prevodom | Free Documentary Movies

Odabrao, uredio i pripremio: Global Media Planet INFO

Posebna zahvalnost svima na prevodima ovih dokumentaraca i postavljanju ONLINE:

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a direktnom uplatom OVDE

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!

Global Media Planet INFO

Keep Us Alive With A Donation HERE: PayPal-Me 

Thank You! 

Since you’re here …

… we have a small favor to ask. More people are reading the Global Media Planet INFO than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And unlike many news organizations, we haven’t put up a paywall – we want to keep our journalism as open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Global Media Planet INFO's independent, investigative journalism takes a lot of time, money, and hard work to produce. But we do it because we believe our perspective matters – because it might well be your perspective, too.

I appreciate there not being a paywall: it is more democratic for the media to be available for all and not a commodity to be purchased by a few. I’m happy to make a contribution so others with less means still have access to information.Thomasine F-R.

If everyone who reads our reporting, who likes it, helps fund it, our future would be much more secure. For as little as $1, you can support the Global Media Planet INFO – and it only takes a minute. Thank you.

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help…

PayPal 

Follow, Repost, Share and Support

Join to LBRY – Content Freedom – Uncensored

SUPPORT OUR WORK:

Bitcoin (BTC): 3FQtoyFyFDZMAMoDETZFysXhFU4cNoeCYE

Ethereum (ETH): 0xFE5b0a41B5095F9F1821c39E2D06f181A48d1e55

Litecoin (LTC): M9niTnYSoBdgxoXs7bT3hwkeiFdu4bbJbk

Bitcoin Cash (BCH): bitcoincash:qqnqfdfnqp33gggwupgjzyt7mkwkql2efuk83ykh24

LBRY Credits (LBC): bKbh9RjCF6FV6GycNazHDRRAQKM7YtJy4H

PayPal

Thank you!

Global Media – The News About Real World Around Us

LBRY TV – FREEDOM CONTENT – UNCESORED – JOIN US

Only three things cannot be long hidden: the Sun, the Moon, and the TRUTH!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JfsF6KiYdBI[/embedyt]

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status

Podelite ovo sa drugima:


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*