Zabranjeni u Večernjem Listu!?


Zabranjeni u Večernjem Listu – Istina Probija Blokadu

 

VEČERNJI LIST: Vaše stručno mišljenje u potpunosti je drukčije od onog kolektivnog unificiranog stava liječnika što se tiče cijepljenja. Imate li zbog takvog stava i danas problema na poslu, u svojim karijerima?

Gajski: Općenito, novinari imaju velikih teškoća pronaći stručnjake koji bi se sa mnom sučelili; vodeći autoriteti za cijepljenje ne prihvaćaju ili naknadno otkazuju pozive u emisije u kojima sudjelujem, ili iz njih doslovno bježe poput kolege iz Zavoda za javno zdravstvo koji je pobjegao iz radijskog studija kad je vidio da gostujem u emisiji.

Sladoljev: U Bruxelles sam otišao iz najviše moguće stručne pozicije u državi, kao „glas savjesti“ tvrtke prema kojoj bi svi trebali imati respekta posebno oni koji cijepljenja provode po zakonskoj prisili, a ne po savjesti. Ja sam jedini koji je u Brusseles na ovu temu putovao službeno, temeljem putnog naloga i to Imunološkog zavoda, jednog od najstarijih proizvođača cjepiva na svijetu! Otišao sam, dakle, ne kao „teoretičar zavjere“, „antivakser“ ili sl., već kao netko tko nastavlja hrvatsko liderstvo u preventivnoj medicini uopće.

Gajski: Postoje istraživanja i izvještaji koji cjepiva povezuju s ozbiljnim oštećenjima zdravlja i smrtnim ishodima. No o njima se slabo zna jer se liječnike i javnost o tome ne uči i ne informira. Osim toga, štetnost cjepiva se općenito slabo i neadekvatno istražuje jer to nije u interesu glavnog sponzora medicinskih istraživanja, farmaceutske industrije.

Sladoljev: Zagovornici vakcinacije, posebno kada govore o odnosu koristi i šteta, podsjećaju više na brbljave trgovačke putnike nego na predane znanstvenike. Ne govore istinu ili ih istina ne zanima. Prizivaju u pomoć epidemije i bolesti iz srednjeg vijeka, raspravljaju o statistikama pobola i smrtnosti dječjih zaraznih bolesti s početka 19. stoljeća i zaključno ističu da današnju povoljnu situaciju zahvaljujemo cjepivima i masovnom cijepljenju stanovništva. To nije točno.

 

(Odlomak iz Intervjua)

Istina probija blokadu! USKORO ceo intervju na Global Media Planet INFO

zabranjeni-u-vecernjem-listu-srecko-sladoljev-lidija-gajski-2017-1200

 

Related:

Global Media Planet INFO – prava istina skrivena je daleko od očiju običnih ljudi!

Cjepiva

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SAKRIVATI: SUNCE, MJESEC I ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala što možete učiniti OVDJE 

Budite s nama jer smo mi tu zbog vas! 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

DMCA.com Protection Status

Podijelite ovaj članak sa drugima!

Hvala!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*