NASA priča najlepše priče


Apolo 11 je lansiran 16. jula 1969. sa tročlanom posadom koju su činili Nil Armstrong, Baz Oldrin i Majkl Kolins. Dana 20. jula 1969. godine, Armstrong je postao prvi čovek koji je zakoračio na Mesec, a ubrzo mu se pridružio i Oldrin. Međutim, NASA je 2009. godine izbrisala sve originalne snimke ovog velikog događaja za ljudski rod “zbog štednje”, što je još više rasplamsalo teorije da su Amerikanci slagali da je uopšte došlo do sletanja.

Svih 200.000 snimaka o toj svemirskoj epopeji uništeno je, a oni koji se danas mogu videti potiču iz arhiva TV stanice CBS ili su snimci napravljeni uz pomoć kineskopa, uređaja za direktno snimanje TV slika.

NASA prema onome što imamo prilike videti zadnjih godina polako sama razotkriva svoje laži. NASA-ini zaposlenici, astronauti i ostali NASA-ini stručnjaci / naučnici sami sebe diskredituju svojim rečima, delima i objašnjenjima. Nema potrebe da se ovde umeša neki pomahnitali teoretičar zavera budući da oni sami sebe diskreitiraju i više nego dobro. Priče i scenariji menjaju se svakih par godina a ovaj video, ako ništa drugo, nasmejati će vas do suza, kao što je i nas.

Uživajte…

U sledećem videu NASA-in inženjer objasniti će vam kako da letite na Mesec i koju tehnologiju oni koriste za taj neverovatan let.

Za još više zabave posetite službeni NASA sajt gde možete pronaći obilje ilustracija, animacija i “objašnjenja” .

Službeni poster tzv. “Ekspedicije 45”:

Nasa
Nasa

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

 

Global Media

 

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a na GlobalMediaPlanet@gmail.com 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!

Podelite ovaj članak sa drugima …

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*