GOTOVO JE! Srbija više nije vojno neutralna! – Vojska Srbije postala deo borbenih snaga EU!


Srbija više nije vojno neutralna – Vojska Srbije postala deo borbenih snaga EU

Sada je potpuno jasna pozadina silnih “špijunski” afera, “atentata” i ostalih show programa sa masmedija kojima su građani Srbije bili terorisani u tako dugom periodu. Srbija je danas i zvanično ušla u sastav borbenih jedinica EU i na taj način više nije vojno neutralna država.

U Briselu je danas potpisana nota o pristupanju Srbije tehničkom sporazumu o uspostavljanju borbene grupe Evropske unije „Helbrok“.

Notu su, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, potpisali načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i njegov grčki kolega admiral Evangelos Apostolakis.

Borbena grupa „Helbrok“ spremna za udare na Rusiju?

Ministarstvo odbrane iskazalo je spremnost da u borbenoj grupi „Helbrok“ učestvuje u komandi snaga borbene grupe.

Ovu borbenu grupaciju predvodi Grčka, a u njenom sastavu su i pripadnici vojski Bugarske, Kipra, Rumunije i Ukrajine.

General Diković je istakao da je potpisivanjem note omogućeno punopravno uključenje snaga Vojske Srbije u ovu borbenu grupu, što ujedno predstavlja još jednu potvrdu privrženosti Srbije Zajedničkoj bezbednosnoj i odbrambenoj politici EU.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije je danas u Briselu učestvovao na panelu „Misije za obuku i savetodavne misije“ održanom u okviru sastanka Vojnog komiteta Evropske unije.

Na panelu su učešće uzeli i načelnici generalštabova Albanije, Bosne i Hercegovine, Gruzije, Malija, Mjanmara i Crne Gore, kao i komandant Afričke komande Oružanih snaga SAD.

Nakon panela, general Diković je sa predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a generalom Petrom Pavelom razgovarao o bezbednosnoj situaciji na Zapadnom Balkanu, a sastao se i sa glavnokomandujućim Armije Mjanmara starijim generalom Min Aun Hlainom i general-majorom Robertom Magauanom, komandantom operacije Atalanta, u kojoj učestvuju pripadnici Vojske Srbije.

Poslednja vest: Generalni Sekretar NATO pakta Jens Stoltenberg šalje 300.000 hiljada NATO vojnika za opšti napad na Rusiju – više OVDE

 

IMA LI RUSIJA ŠANSE KADA JE VUČIĆI NAPADNU? – VIDEO

   

Podsetimo … gde god je došao Joe Biden prodaja naoružanja i mrtvačkih kovčega je naglo porasla. Jeste da su mnogi imali štete ali je zato on uvek profitirao.

Skadarlija – Joe Biden and Vucic. Belgrade Serbia

Bajden u Beogradu pogača i so za Bajdena – domaćini Vučić i Skot

 

Ipak, pesma nas je održala …

 

nato
Zahtevamo hitno poništavanje svih Sporazuma između Republike Srbije i NATO pakta!

VEZANO:

Američka vojska na VMA

ČEPURIN ZAHTEVA PRAVDU: NATO da isplati 100 milijardi dolara odštete za bombardovanje Srbije!

NATO PAKT U SRBIJI

PUTIN ŠOKIRAN OSLOBAĐANJEM SILOVATELJA SRPSKOG DEČAKA: “Zašto je sud oslobodio migranta, gde im je pamet?” – VLADA SRBIJE ĆUTI

ALEPO ZAGONETKA: KAKO IZVUĆI NATO OFICIRE IZ ZAROBLJENOG GRADA

NATO U SRBIJI PO ZAKONU I POSTAJE ZAKON U SRBIJI ZA KOGA NE VAŽI VIŠE NIJEDAN ZAKON

ITALIJANSKI POLITIČAR POZIVA NA REVOLUCIJU PROTIV NATO-a: Ustanite protiv svoje vlade i tražite da napusti krvavi NATO!

Hrvatska HITNO mora istupiti iz NATO pakta !

Otvoreno pismo Americi i ambasadorki SAD u Crnoj Gori Su Kej Braun crnogorskog novinara Marka Milačića: „Ne pomažite više nikom, molimo vas. Zašto ratujete sa celim svetom?”

Preporučeno:

NIKO NEĆE DA POMOGNE MAJCI PETORO DECE “Pitaju me što sam rađala kad mi treba pomoć”

Sanja Arsenijević (31) iz Kragujevca, majka petoro dece, i pored toga što nema nikakvih prihoda, nije mogla da dobije dečiji dodatak.

Privatni izvršitelji su kuću koja je procenjena na 66.000 evra prodali za 5.500 evra koliko je bilo potrebno da namire svoj dug. Otac se šlogirao, a majka sa decom izbačena na ulicu.

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/667305706764961

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*