ŽIG INFO NA UDARU – FIZIČKI NAPADNUT NOVINAR, ZADOBIO TEŠKE TELESNE POVREDE

Željko Matorčević, Glavni i odgovorni urednik medija ŽIG INFO brutalno fizički napadnut pri čemu je zadobio teške telesne povrede!

Cyr.

ŽIG INFO NA UDARU – FIZIČKI NAPADNUT NOVINAR, ZADOBIO TEŠKE TELESNE POVREDE

Glavni i odgovorni Urednik medija Žig Info Željko Matorčević brutalno je fizički napadnut oko 7 časova ujutro u ulici Kružni put u Leštanima blizu broja 7. 

Tom prilikom zadobio je teže telesne povrede, od strane N.N lica, a slučaj je prijavljen policijskoj ispostavi u Kaluđerici.

Mladić oko 20 godina starosti, visine oko 180 cm, krupnije građe, pratio je Matorčevića nekoliko stotina metara da bi ga zatim udario u potiljak. Od siline udarca, Matorčević je pao na zemlju a N.N lice je nastavilo sa udarcima. Nakon što je iz suprotnog smera naišla kolona vozila, mladić je prestao udarati Matorčevića da bi se zatim udaljio sa mesta napada.

MATORČEVIĆ: Ne treba stati kod prve prepreke, nisam najbolje ali idemo dalje

Matorčević je u napadu zadobio teže telesne povrede u vidu polomljene jagodice a u narednim danima trebao bi biti operisan. Kako je za Žig Info izjavio kaže da nije najbolje ali da će ovaj portal nastaviti da se i dalje bavi istraživačkim novinarstvom.

– Uopšte ne bih polemisao oko toga ko je napadač i zbog čega je napad izvršen. Činjenica je da smo prethodnih godina podnosili više krivičnih prijava, u poslednjoj čak i naveli ime i prezime lica, kao i od koga je angažovano za nekakvu vrstu „upozorenja“ za par nas koji radimo na portalu. Od svih tih prijava, na retko koje je odgovoreno ili su pak stigli odgovori „zbog toga što nije bilo više pretnji, prijava se odbacuje“. Nažalost, nakon ovog napada se ne osećam najbolje i narednih dana, zbog nanetih povreda, moraću da provedem u bolnici jer je neophodno izvršiti operaciju zbog polomljene jagodične kosti. Ali to ne znači da se nadalje neću baviti ovim poslom ili da će Žig Info prestati sa radom već će biti sasvim suprotno. Policija u Kaluđerici je bila korektna i odmah je izašla na poziv, nakon čega je napravljen izveštaj koji je prosleđen tužilaštvu, izjavio je Željko Matorčević.

Žig INFO

 

Global Media Planet INFO 

Global Media Planet INFO ENGLISH

Pročitajte još:


Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 
Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 
Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite naš rad: PayPal

Pratite našu Facebook stranicu sa mnogo više sadržaja OVDE: Global Media

Dešavanja u relanom vremenu širom sveta možete ispratiti na našem Twitter kanalu OVDE: Global Media Plus

Vaš Global Media Planet INFO 

Global Media Planet INFO ENGLISH

*NAPOMENA: Sve sadržaje sa sajta možete pratiti na bilo kom jeziku koji odaberete klikom na zastavicu ili iz padajuće liste (na vrhu desno) – SVI JEZICI PODRŽANI

Hvala što nas pratite!

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*