Cijepljenje iglom je IGRANJE DINAMITOM! INTERVJU: Dr Srećko Sladoljev


Cijepljenje iglom je IGRANJE DINAMITOM! INTERVJU: Dr Srećko Sladoljev

“U fokusu javnosti sam od listopada 2009. g. kada sam osporio procjene službene medicine o širenju i posljedicama “svinjske” gripe. Umjesto 60 milijuna mrtvih, prognozirao sam da će virus imati blagotvoran, rekao sam čak „ljekovit“ učinak zbog pokretanja imunološke otpornosti na sezonske gripe, naveo da će virus biti zaustavljen mehanizmima stanične, a ne imunološke obrane i prognozirao eksploziju ALS kao posljedicu pandemijskog cjepiva. Da govorim iz znanja i uvjerenja, na vrhuncu medijske histerije dvaput sam se zarazio slinom oboljelog i nisam obolio. Sve što sam prognozirao, ostvarilo se. Od tada dnevno primam svjedočanstva posljedica cijepljenja u djece i molbe roditelja koji ih odbijaju cijepiti za savjet. Moji odgovori su javni,  svatko ih može vidjeti u FB inboksu.

Cijepljenje je postupak umjetnog izazivanja specifične imunološke memorije. Da nešto nije u redu uvidjeli su liječnici prije 140 godina i zbog toga organizirali antivakcinalne kongrese! Nije se radilo o „teoriji zavjere“, internetu ili needuciranim roditeljima.

Javno sam se odredio da cijepljenje TREBA kao medicinski postupak zadržati u prostoru medicinske prevencije, ali nikako to činiti injekcijom! Umjetno cijepljenje mali je segment prirodnog procesa “cijepljenja” koje se odvija od rođenja do kraja života. Međutim, prirodna imunizacija odvija se preko sluznica probavnih i dišnih puteva. Sustav nije prilagođen situaciji kada se iglom kroz kožu, koja postoji da bi to mehanički spriječila(!), u tkivo deponira imunoprovocirajuća tvar. Dodatni problem je adjuvantiranje. Cjepivo je tehnički osmišljeno da mjesecima, neutvrđeno dugo, otpušta paketiće informacija pa u fiziološkom smislu nema interakcije s imunološkim sustavom. Depo prestaje s provokacijama nakon što se biološki razgradi, a ne kao rezultat specifičnog imunološkog odgovora! Obzirom da je cijepno izvorište okruženo tkivnim strukturama, realno je za očekivati da bi se zbog dugotrajne provokacije (imunomobinga!), imunološki sustav mogao prestimulirati da počne pogrešno prepoznavati strukture okruženja kao da su strane i započne se od njih “braniti“. To je autoimuna reakcija i ona je ireverzibilna. Reuma je dobar primjer u prirodi. Dugotrajnim pothlađivanjem izloženih dijelova tijela, npr. zglobova, imunološki sustav reagira na „hladne antigene“.Mehanizmima imunološkog nadzora sustav je sposoban prepoznati zanemarivemorfološke promjeneu strukturiproteina koje nastaju snižavanjem temperature!

Cijepeći iglom, „igramo se dinamitom“. Da budu gore, u suvremenom zdravstvenom „krajoliku“ negiraju se pandemije složenih bolesti u čijoj su podlozi disfunkcije imunološkog sustava! Autoimune bolesti su u porastu 100 do 300 puta. Tko je prije početka masovnih cijepljenja iglom prije 60 godina čuo za multiplu sklerozu, celijakiju, autoimuni dijabetes male djece, autizam i sl.? Jedva su i liječnici, a danas o tome pričaju djeca u zabavištu! Tko je neodgovoran? Da li roditelji koji sumnjaju da je to zbog cjepiva ili struka koja negira da se događa nešto zaista loše?

Оbično se ne upuštam u cijepne statistike i sl.. Ne pratim ih. Ne “navijam” za “naše”, to nije “sport” niti politika “tko će koga nadmudriti”. Znam da procjepljenost pada, najviše u Francuskoj (?), podatke mogu preuzeti s Interneta ali to nije to.

Duboko osjećam (znam!) da sam u pravu kada govorim o opasnostima cjepiva u igli. To je duboko uvjerenje koje nije iščitano iz “kristalne kugle”. Osjećam odgovornost za ono što kažem. Kada bi zaiskrila i najmanja sumnja da griješim, ne bih govorio. Mene ne zanima publicitet, putem medija samo želim pomoći. Ponavljam, “znam” da cjepivima ugrožavamo zdravlje.Rasprave o procjeni “koristi i šteta” držim “smetnjama u komunikaciji”.

Cijepljenje NE odbacujem. Zapravo sam njegov zagovornik sugerirajući da se mora raditi drugačije. Obratno, protivnici cijepljenja su oni iz tzv. “službene medicine” koji ga nameću zakonskom prisilom u medicinski neprikladnom obliku! “

 

za “Jutarnji list” imunolog dr Srećko Sladoljev

 

Preporučamo: 

ZA Slobodu Izbora! PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji Beograd, Trg republike 03.06.2017 u 13.00

EKSLUZIVNO: Zabranjeni Intervju! Dr Lidija Gajski i Imunolog Dr Srećko Sladoljev

Dr. Srećko Sladoljev – VELIKI INTERVJU kao ODGOVOR nezavisne televizije N1 na jučerašnju TV emisiju HRT Otvoreno! – VIDEO HQ 1080p

Zabranjeni Intervju: Imunolog dr Srećko Sladoljev: Cjepiva Iz Igle Treba ODMAH ZABRANITI!

Poznati Imunolog dr. Srećko Sladoljev: “Razjedinjuje nas sve nevažno. Ipak, ima nešto što nas ujedinjuje!”

Portparol FARMACEUTSKE KOMPANIJE tajno snimljen kako govori da vakcine uzrokuju autizam (VIDEO)

Zabranjeni u Večernjem Listu!?

Prosvjed za slobodu izbora pri cijepljenju

EXCLUSIVE: Expert debate held in Bruxelles – “Vaccine safety under questionmark” – Photos & Video

UKIDAJU NALOGE ONIMA KOJI SE BAVE INFORMISANJEM GRAĐANA! POČELA CENZURA NA INTERNETU?! Ukidaju YouTube naloge bez adekvatnog obrazloženja, prvi na meti novinari!

Za samo 24 sata SAKUPLJEN NOVAC za lečenje male TEODORE – Teodora Vranješević UJEDINILA SRBIJU I REGION

RAT PROTIV DECE – AGENDA SVEOBUHVATNOG SEKSUALNOG OBRAZOVANJA – VIDEO

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i Istina

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE 

Budite s nama jer smo mi tu zbog vas.

Svaka Donacija bitiće javno prikazana osim ako Vi to izričito tražite da ne bude što možete napisati na PayPal ili uplatnoj poruci.

Donacije će se koristiti isključivo za plaćanje hostinga, produženje domene i tekućih troškova portala što će isto biti javno prezentirano.

Zahvalnicu za doniranje dobivate u realnom vremenu po uplati i na Vašem Facebook profilu.

Kao fizička ili pravna osoba možete biti Brončani, Srebrni ili Zlatni Sponzor s brojnim mogućnostima, pogodnostima i stručnom radu na vašim net i ostalim resursima u vidu savjeta, idejnih rješenja, vođenja vaših net i ostalih resursa, Brand Development-a, grafičkog i web design -a, usavršenoj optimizaciji vaših net resursa, Web Developing-a, izrade PROMO Intro videa, svih net resursa, promociji na društvenim i poslovnim mrežama, Google-u, Facebook-u, Twitter-u i ostalim net platformama ali bez ikakvog utjecaja na uređivačku politiku portala Global Media Planet INFO. Donacija može biti i u tehnici, dijelovima za opremu ili pokrivanjem dijela troškova.

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili direktno na mail:

GlobalMediaPlanetINFO@gmail.com

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podijelite ovaj članak sa drugima


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*