OVO JE ORGANIZOVANA MAFIJA! SNIMAK KAKO KUPUJU GLASOVE PO SRBIJI! | Izbori 2016 | RIK – Republička izborna komisija


Izbori 2016 – Republička izborna komisija | Pitanje za RIK: da li je ovo Regularnost izbora?

(AUDIO) OVO JE ORGANIZOVANA MAFIJA! SNIMAK KAKO KUPUJU GLASOVE PO SRBIJI!

Rušenje sajtova koji prilažu egzaktne dokaze o silnim nepravilnostima i velikoj krađi izbora a ne velikoj pobedi kako izveštavaju mainstream mediji navelo nas je da objavimo njihove tekstove kako bi građani bili upoznati sa stvarnim činjeničnim stanjem. Kolegama iz svih portala koji su pod napadom i čiji se sajtovi ruše nudimo svu pomoć i želimo da što pre osposobe sve svoje resurse. Ovim putem stavljamo im na raspolaganje sve naše resurse jel istu golgotu prolazimo i sami već duže vreme.

Na najvećem udaru je sajt koji se nesumljivo i najbolje kotira u Srbiji (23. mesto po ALEXA rating rank-u u Srbiji) OPOZICIONAR.com koji je u vrlo kratkom roku DVA PUTA OBOREN izuzetno jakim DDOS napadima režima koji više ne preza ni od čega. Pa pogledajmo: 

IZBORI-OPOZICIONAR-2016
Sajt OPOZICIONAR.com dva puta je srušen po objavi ove vesti

Tekst koji je objavljen na Opozicionar.com prenosimo u celosti:

(AUDIO) OVO JE ORGANIZOVANA MAFIJA! SNIMAK KAKO KUPUJU GLASOVE PO SRBIJI!

Vrlo brzo nakon što su izbori na jednom biračkom mestu u Vranju poništeni jer je jedan građanin došao sa već popunjenim izbornim listićem, pojavio se snimak koji se dovodi u direktnu vezu sa tim incidentom.

Na snimku čija je autentičnost potvrđena čuje se aktivistkinja jedne političke partije kako građanima nudi novac da bi glasali za njih.

Najpre se građanin buni, tvrdeći da mu je najpre obećano 40 evra, pa zatim 30, a danas „svega“ 1.500 dinara.

Njima su, čuje se na snimku, dati već popunjeni birački listići, a zatim su aktivisti objašnjavali šta sa njima da rade.

Znači, uzimate ovi listići, prvo im uzmeš, toj staviš, doneseš mi prazan listić, i plavi i beli. Ovija gi davaš tamo. A tija što dobiješ, stavi u džep i sakrij – ženski glas daje instrukcije.

Nakon što se građanin pobunio, komentarišući da će da „zaglavi u apsu“, dobio je uveravanja da je sve u redu i da „sve funkcioniše“.

Ne se sekiraj ništa. Sve funkcioniše. Nesmo mi ovde od danas do sutra – odgovoreno mu je.

Prema nepotvrđenim informacijama, policija je obaveštena o ovome, a kako „Južne vesti“ saznaju sve ovo se dovodi u direktnu vezu sa jutrošnjim incidentom na jednom biračkom mestu, gde je glasač došao sa već popunjenim biračkim listićem.

Kako funkciniše?

Do ovakvih „nameštanja“, pojašnjava dugogodišnji stručni posmatrač izbora Dragan Petković, dolazi na nekoliko načina. Problem je i što je tako nešto teško sprečiti.

Partija svom članu traži da ode na biralište, potpiše se, uzme listiće, ali da ih ne ubacuje u kutuju nego da izađe. To je legalno. Međutim, onda oni taj listić zaokruže i daju ga građanima. Građani odu na biračko mesto, preuzmu svoje listiće, ali u glasačke kutije ubace onaj već popunjeni, a prazan listić iznesu, daju ga ljudima iz partije, a zauzvrat dobiju novac – kaže Petković.

Dodatni problem je, dodaje Petković, što je moguće i da taj „listić viška“ na kraju može da završi na biračkom mestu gde određena partija pretpostavlja da će izgubiti – i onda taj listić ubaci u kutiju da bi bio višak – a to je zatim dovoljan razlog da se izbori na tom biračkom mestu ponište.

Petković kaže da zabrinutost izaziva i teoretska mogućnost da su do glasačkih listića partije došle pre nego što su birališta uopšte otvorena.

Pročitajte još članaka sa:

(AUDIO) OVO JE ORGANIZOVANA MAFIJA! SNIMAK KAKO KUPUJU GLASOVE PO SRBIJI!

Posted by Opozicionar on Sunday, 24 April 2016

 

Jerkov: Otkrivena izborna krađa zvana “Bugarski Voz”

Beta, Blic

Portparolka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je izbor obeležio veliki broj nepravilnosti i izborne krađe na velikom broju glasačkih mesta.

Aleksandra Jerkov: Otkrivena izborna krađa zvana “Bugarski voz”

“Na nadležnima je da utvrde koji broj glasova je ukraden”, rekla je Jerkov na konferenciji za novinare u izbornom štabu DS.

Ona je navela da je konačno razotkriven sistem krađe poznat kao “Bugarski voz” po kome glasač dobije popunjen listić ispred biračkog mesta, ubaci ga u kutiju, izađe s praznim listićem, čime dokazuje kako je glasao onima koji su mu dali novac.

Osim tih kružnih listića koji su se pojavljivali na mnogobrojnim mestima, Jerkov je ukazala i na to da je cela Srbija putem društvenih mreža imala priliku da vidi gradonačelnika Beograda Siniše Malog kako ubacuje svoj glas u kutiju koja nije zapečaćena i u njoj se ne nalazi kontrolni listić.

Ona je istakla i da se Ispred biračkih mesta nalazio i veliki broj aktivista različitih stranaka i ljudi koji su zastrašivali birače i kupovali glasove, kao i da DS zahteva od nadležnih organa da utvrde ko je u pitanju, prenosi reporter “Blica” sa lica mesta.

Jerkov kaže da su ispred mnogih biračkih mesta bila lica koja su kupovala glasove, tražeći od građana da fotografišu listiće kao dokaz za koga su glasali.

“DS će uložiti veliki broj prigovora”, rekla je Jerkov i dodala da će na sledećoj konferenciji izneti rezultate izlaznosti i prve rezultate izbora.

 

Ono što je posve jasno da ništa jasno nije. Naime RIK – Republička izborna komisija čuti kao zalivena, CESID Marka Blagojevića i IPSOS Srdjana Bogosavljevića, “političke stranke” nazovimo ih tako a u stvari finansijske organizacije koje nezasluženo nose ime političke jer blage veze sa politikom nemaju, objavljuju rezultate koji negiraju jedni druge ali i sami sebe. Čini se da nakon ovakvih “izbora” koji obiluju nepravilnostima, kupovinom i ucenjivanjem glasača pa i fizičkim napadima, obračunima i pretnjama da predaju svoju Ustavom zagarantovanu “slobodnu volju” najvećim mafijašima u istoriji ljudske civilizacije a koji misle samo na svoje dupe ali ne i na interes građana i sopstvenog naroda, društva u celini, nacionalnih i ostalih manjina kao i države u pokušaju dokaz je već iznete tvrdnje da svaka država ima svoju mafiju ali da samo u Srbiji mafija ima svoju državu. Bez obzira koji prefiks nosili stvarni život ih demantuje u svakoj njihovoj izrećenoj laži i predstavi za narod. Videli smo ih sve na delu i pokazali su sve što su imali. Ili možda nisu? Odgovore dajte sami sebi nakon video audio-snimka koji sledi:

Tri stvari se ne mogu dugo skrivati: Sunce, Mesec i ISTINA!

 

Pročitati i:

IZBORI 2016: KAKO SE KRADE NA IZBORIMA – 36 načina da se ukradu izbori

INTERVJU: Mila Alečković – Engleska i američka ambasada danas vladaju Srbijom!

 

International Federation of Journalists (IFJ) The Global Voice of Journalists

 

Global Media

 

 

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a na GlobalMediaPlanet@gmail.com 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*