Portparol FARMACEUTSKE KOMPANIJE tajno snimljen kako govori da vakcine uzrokuju autizam (VIDEO)


Portparol FARMACEUTSKE KOMPANIJE tajno snimljen kako govori da vakcine uzrokuju autizam (VIDEO)

Portparol Velikih farmaceutskih kompanija Paul Offit, poznat u javnosti po govorima u kojima se zalaže da su vakcine potpuno bezbedne, tajno je uhvaćen na kameri kako priznaje da vakcine uzrokuju autizam.

Paul Offit, istaknuti portparol za bezbednost vakcina, koji je toliko zadužio Farmaceutske kompanije svojim govorima da čak i mainstream mediji imaju grižu savesti kada ne spomenu njegove reči u najnovijim izveštajima povezanim za medicinu.

Offit ima udoban život radeći kao pedijatar specijalizovan za infektivne bolesti, a ima čak i unosan hobi kao „stručnjak” za vakcine, radeći za farmacuetske kompanije i provodeći njihovu propagandu. Stručnjak? Tačniji izraz bi bio trgovac.

ZA Slobodu Izbora! Veliki građanski PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji – Beograd, 03.06.2017 

On je poznat po pobijanju svake izjave koja je protiv vakcinacijr, i odbija čuti i jednu ružnu reč o najprofitabilnijoj liniji farmaceutskih proizvoda – vakcini. Jedna od njegovih poznatih izreka uključuje da je sasvim bezbedno ako deca prime i 1.000 vakcina odjednom.

Međutim, sada imamo tajni snimak Paul Offita u kojem on otkriva svoje pravo razumevanje veze između autizma i vakcina. Gledajte i uverite se sami. (video na dnu)

Drugim rečima, Velike fermaceutske kompanije i njihovi portparoli su lagali javnost. Oni su kupili mainstream medije, koji se sada ponašaju kao besni psi prema svima onima koji ne žele da budu vakcinisani.

Zabranjeni Intervju! Dr Lidija Gajski i Imunolog Dr Srećko Sladoljev

Ne podcenjujte moć mainstream medija i njihovu sposobnost da javno ponize ljude. Nema većeg kreatora neznanja grupnog razmišljanja. Ljudi su prestravljeni kada moraju da rade protiv mišljenja mainstream medija. 

Navodeći da MMR vakcina ne uzrokuje autizam, mainstream mediji vas dovode u zabludu. Kao što je to učinio Paul Offit i priznao u videu – odnos između MMR vakcina i autizma nije jasan, crno – belo, i lako se odbaci, kao što mainstream mediji kažu da je taj odnos jasan.

Paul Offit je postao slavan po svojoj izjavi da je sigurno da dete primi 1.000 doza cepiva odjednom. S obzirom na tu izjavu, sada imamo i pravu istinu o tome zahvaljujući tajnom video snimku.

Pogledajte snimak:

NoviSvjetskiPoredak.com

Pogledajte ceo video zapis pod nazivom “Ne možemo pronači nikakvu vezu između vakcina i Autizma” (gde se nalazi i ovaj segment):

Više na temu vakcina / cjepiva možete pročitati OVDE

Preporučeno: 

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe – Od Zataškavanja do Katastrofe

https://www.facebook.com/vaxxedthemovie/posts/732217026956003

UKIDAJU NALOGE ONIMA KOJI SE BAVE INFORMISANJEM GRAĐANA! POČELA CENZURA NA INTERNETU?! Ukidaju YouTube naloge bez adekvatnog obrazloženja, prvi na meti novinari!

OTUĐENA, TAJNA MOĆ SLUŽBE UPRAVLJA SRBIJOM – DA LI JE SRBIJA DRŽAVA GRAĐANA ILI DRŽAVA UBICA?

ZA Slobodu Izbora! PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji Beograd, Trg republike 03.06.2017 u 13.00

Za samo 24 sata SAKUPLJEN NOVAC za lečenje male TEODORE – Teodora Vranješević UJEDINILA SRBIJU I REGION

RAT PROTIV DECE – AGENDA SVEOBUHVATNOG SEKSUALNOG OBRAZOVANJA – VIDEO

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*