Potčinjenoj Evropi važna je slobodna Srpska, Srbija i Rusija


Potčinjenoj Evropi važna je slobodna Srpska, Srbija i Rusija

Često se dešava da jedno zlo bude uništeno nečim, što takođe postaje zlo. Nesumnjivo, da je poslije Drugog svjetskog rata Zapadna Evropa, a posebno Njemačka i Italija bile kontrolisane od onih koji su upravljali Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskom, a kasnije i NATO-om. To se pretvorilo ne samo u suptilno i lukavo potčinjavanje u ekonomskom, političkom i vojnom smislu, već i u nametanju sistema vrijednosti. Preko EU i Brisela taj proces je doveden, skoro do savršenstva i njime upravljaju oni koji se ne nalaze u Evropskoj Uniji.

Zapadna Evropa a prije svega Njemačka i njemački narod, eksploatisan je i „reketiran“. Najvećim firmama i profitima samo prividno upravljaju Njemačka kao država i Nijemci. Kad dođe vrijeme, oni znaju kako da prisvoje… Evropa kroz sprovođenje raznih propisa i zakona Brisela, zloupotrebom medija i perfidno smišljenih aktivnosti, gubi svoj identitet.

Ti isti tlačitelji proglasili su Srbe i Ruse, njih, koji vole slobodu, za „loše momke“. Zato su 1995. godine bombardovali Republiku Srpsku a 1999. izvršili agresiju nad Srbijom; uveli sankcije Rusiji i dalje pokušavaju da slome otpor dvama slobodarskim narodima te da sprovedu nepravednu globalizaciju nad cijelim svijetom.

Od izuzetne je važnosti, bilo to, što je jedna mala Republika Srpska pokazala snagu i održala referendum o Danu Republike Srpske, iako je protiv njega bio takav centar moći. Održavanje referenduma bilo je pitanje slobode i veliki podstrek mnogo većim državama i narodima, da ima smisla boriti se…

Odakle ta silna želja za slobodom, kao najvećom vrijednošću, ali i odgovornošću? Upravo iz nevidljive, a žive veze između zemaljskog i nebeskog srpskog naroda, iz žive veze između zemaljske i nebeske Srbije. Ko ne razumije tu pupčanu vrpcu i njenu snagu, ne razumije ni najveću i najvažniju snagu srpskog naroda i samim tim ga ne može predvoditi. Takav, koji to ne razumije, može biti, samo prelazno rješenje, proizvod okolnosti. A, možda upravo tako i treba, dok ne dođu oni koji će se hraniti preko te pupčane vrpce. Onda njima sve će biti moguće, pa i odbrana istinske slobode i istinskih vrijednosti.

Evropi, koja želi biti slobodna, od velike je važnosti da Srpska i Srbija ne uđu u EU, koja je kao kavez, koji do ulaza ima po koju „šargarepu“ a unutra batinu. Srpski narod daje primjer i Evropa se može osloboditi uz pomoć Rusije.

I na kraju svaki tekst završavam: 
Pobijedimo krizu radom, radujmo se i radimo.

Banja Luka, 
08.06.2017. 

Predsjednik Pokreta
Dane Čanković

 

Možete preuzeti u PDF formatu OVDE: [download id=”9268”]

 

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/videos/531080530387480/

Preporučeno: 

Priča o Borku … Priča o Borku Ranđeloviću … Heroju koji stisnutih zuba gladuje … Ispričao: Marjan Manić

Ratni vojni invalid Borko Ranđelović (44): Marjane, možda nisi trebao javno da napišeš moju situaciju, mene je sramota … Šta će ljudi da misle o meni?

VEDRANA RUDAN: „Je*be mi se što njemačka i francuska djeca lete u vazduh! Neka pitaju svoje očeve šta su radili djeci u Avganistanu, Iranu, Pakistanu, Libiji, Siriji!“

OTVORENO PISMO AMERICI: Ne pomažite više nikome!

Hrvatska HITNO mora istupiti iz NATO pakta !

ITALIJANSKI POLITIČAR POZIVA NA REVOLUCIJU PROTIV NATO-a: Ustanite protiv svoje vlade i tražite da napusti krvavi NATO!

ZORAN ANTIČEVIĆ: HRVATSKU ŽELE UVUĆI U TREĆI SVJETSKI RAT! HITNO IZAĐIMO IZ NATO-A !!!

Došli su da pomognu Srbima, i – ostali su gde je trebalo.

Irska Deseta divizija, sastavljena od oko 8.000 dobrovoljaca, kod sela Kosturino je pokušala nemoguće. Da zaustavi celu jednu bugarsku armiju od 99.497 ljudi.

U slavu Iraca koji su se borili da bi Srbija opstala, tamo negde kod Dojrana i dan danas stoji Keltski krst. Na njemu piše “U znak sećanja na one iz Desete Irske divizije koji su pali na Galipolju, a dali živote u odbrani Srbije, a i u slavu svih Iraca koji su dali svoje živote u Velikom ratu”.

Ova priča je poput tog krsta. Znak sećanja na te hrabre Irce.

HRABRI IRCI: KADA JE 8.000 IRACA KRENULO NA 100.000 BUGARA DA BI POMOGLI SRBIMA!

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*