SPN: Da budemo ponosni što ceo svet sere u naše WC šolje! – VIDEO


SPN: Da budemo ponosni što ceo svet sere u naše WC šolje!

Izborna lista koju predvodi izmišljeni lik Ljubiša Preletačević Beli zauzela je drugu poziciju u beogradskoj Opštini Mladenovac, iza liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Izborna lista “Beli – Samo jako – Luka Maksimović” osvojila je 21,1 odsto glasova i imaće u lokalnom parlamentu 13 odbornika.

Prema rezultatima koje je objavila agencija Ipsos Strategic Marketing, koalicija oko SNS imaće 29 odbornika, Demokratska stranka šest, SPS i JS četiri, a SDS i LDP tri. 

Lista “Beli – Samo jako” je počela kao parodija političkog sistema, a onda su počeli da sakupljaju potpise za kandidaturu na izborima, sakupili dvostruko više nego što je bilo potrebno i predali listu.

Kako navode, grupa građana “Beli – Samo Jako” nastala je iz potrebe sprovođenja konačne i potpune banalizacije javnog života i političkog sistema u Mladenovcu.

“Predstavnici smo generacije rođene u vreme uvođenja višepartijskog sistema u Srbiji, savremenici hronologije političkog besmisla ceo svoj život”, navode u ovoj grupi građana.

SPN najavljuje velike investicije, izgradnju robne kuće u Mladenovcu od 120 spratova, otvaranje 16.500 radnih mesta, fabriku šarki vrata za Lambordžini, izgradnju Hidrocentrale … Pogledajte sami njihov program koji je zainteresovao ne samo Srbiju već i zemlje regiona, Evropu i svet.

Došao je tiho i ušao u legendu … ostvarilo se proročanstvo Tarabića

EKSLUZIVNI INTERVJU – PREDSTAVLJANJE PROGRAMA – MORATE POGLEDATI:

Za gluvoneme:

https://www.youtube.com/watch?v=hzk-skO4BK0

 

Kuriozitet je što su Izbori u Srbiji održani baš na dan rođenja Ljubiše Preletačevića Belog i kao takvi ući će nesumnjivo ne samo u istoriju već i udžbenike i nastavni program generacija koje dolaze.

 

Na današnji dan 1976. godine, rođen je magistar Ljubiša Preletačević Beli. Čestitajmo mu danas na najefektniji mogući način.

Gospodine, hvala Vam što postojite.

На данашњи дан 1976. године, рођен је магистар Љубиша Прелетачевић Бели. Честитајмо му данас на најефектнији могући начин.

Господине, хвала Вам што постојите.

Posted by BELI – Samo Jako on Sunday, 24 April 2016

 

Investicije od 16 mlijardi, robna kuća od 120 spratova samo su manji deo programa koji je zadivio svet ali ne i Srbiju
Investicije od 16 milijardi, robna kuća od 120 spratova samo su manji deo programa koji je zadivio svet ali ne i Srbiju

 

Global Media

 

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a na GlobalMediaPlanet@gmail.com 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*