Srpske elitne manekenke bogatim Arapima prodaju telo za 2.000 evra dnevno!


Srpske elitne manekenke bogatim Arapima prodaju telo za 2.000 evra dnevno!

Više od 400 Srpkinja nudi seksualne usluge preko samo jednog sajta, i to po ceni koja za dan “poslovne pratnje” dostiže sumu od 2.000 evra!

Photo: espreso.rs
Photo: espreso.rs

Tokom proteklih praznika smanjio se i broj devojaka koje prodaju telo bogatim Arapima. Sa skoro 430 pao je na 380, ali se popeo već prošlog vikenda. Naime, kao manekenke odlaze u neke od ovih zemalja, i gotovo uvek završe u lancu prostitucije.

Ispovest iz beogradskog striptiz kluba: Možeš da je pipaš gde god za 6.500, pleše gola za 10 evra!

Sad su mi bila trojica saradnika. Stranci. Njih tri su došle u hotel. Momci sa recepcije su ih već znali. I onda je u sobi prvo počelo “blago zagrevanje”, priča uz piće. Ali “taksimetar radi. I posle deset minuta su se bacile na posao. Momci su dobili “kompletan servis”, a one po 130 evra za sat – kaže “klijent”. Sa devojkama je “na vezi” već nekoliko godina. Sa nekima se baš združio.

Kazne za glasnu muziku, prosjačenje i prostituciju – 150.000 dinara!

Ne rade one samo u Beogradu. Idu i po svetu, pogotovo u arapske zemlje. Sve su jako lepe, kao za dodelu Oskara. I prisne su sa mušterijama – kaže “klijent”.

Photo: espreso.rs
Photo: espreso.rs

Skoro sve devojke pored svojih imena navode da su nezavisne, što znači da nemaju makroa. Mada, oni koji su upoznati kako sve ovo funkcioniše kažu da nimalo nisu nezavisne jer postoji ceo tim koji održava sajt i kojem se daje deo novca od usluga.

Srpske bezbednosne službe otkrivaju da Srpkinje završavaju kao prostitutke u bogatim arapskim zemljama, gde mušterije traže devojke pod sloganom “što mlađe, to bolje”. U ulozi makroa su najpoznatija lica sa domaće estrade, a sve pod maskom lažnih izbora za mis i manekenskih poslova.

Photo: espreso.rs
Photo: espreso.rs

Drugi lanac prostitucije vodi preko Novog Pazara. Devojke iz siromašnih zemalja Istočne Evrope, uglavnom Moldavije i Bugarske, preko Pazara idu ka bogatoj arapskoj zajednici na Malti, a zatim dalje ka zemljama EU ili Emiratima.

I opet, u pitanju su devojke koje se bave modelingom ili su već učestvovale na raznim izborima za mis.

(Espreso.rs / Blic)

Elitne manekenke u Beogradu
Elitne manekenke u Beogradu

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

(već od 1 €, bilo koja valuta, automatska konverzija, dinari, kune, KM, sve moguće svetske valute, samo jedan klik, sami upišite iznos – bilo kojim iznosom pomažete rad portala koji je namenjen vama, sve uplate biće javno prikazane osim ako Vi to ne želite, zbirno će biti prikazane svakako za svaki mesec kao i pregled troškova rada portala)

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

DMCA.com Protection Status

Podeli ovaj članak sa drugima…


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*