VELIKI PREOKRET: FRANCUSKA NEĆE VIŠE SA AMERIKOM – HOĆE SA RUSIJOM!


VELIKI PREOKRET: FRANCUSKA NEĆE VIŠE SA AMERIKOM – HOĆE SA RUSIJOM!

RASPADA SE KOALICIJA SAD: Francuska sada želi Asada na mestu predsednika Sirije

Francuska – Senat: Članovi francuskog Senata pozivaju na udruživanje snaga sa Rusijom i sirijskom vladom u borbi protiv terorista.

Sastanak Saveta EU za spoljne poslove održao se u ponedeljak u Briselu, a učestvovao je i Državni sekretar Sjedinjenih država Džon Keri.

IMPERATIV FRANCUSKE SARADNJA SA RUSIJOM I PODRŠKA ASADU

Razgovaralo se o ukupnoj strategiji spoljne politike EU, koja obuhvata pitanja bezbednosti – a koju je krajem juna predstavila Visoki komesar za spoljne poslove i bezbednosnu politiku EU, Federika Mogerini; razgovori će se kretati u smeru potrebe za produžavanjem dijaloga i pregovora, kako bi se “rešio sukob u Siriji”.

Pariz, sa svoje strane veruje da je, nakon terorističkog napada u francuskom gradu Nici 14. jula, značajno pojačati napore da se porazi Daeš, u saradnji sa Rusijom i uz privremenu podršku Bašaru al-Asadu – izjavio je francuski Senator, član Komiteta za međunarodne poslove, odbranu i oružane snage.

Izvor: Katehon

 

Preporučeno: SAD I TURSKA ZAOŠTRAVANJE: Keri preti Turcima izbacivanjem iz NATO, Jildirim uzvraća!

Prethodno: TURSKA UŽIVO – PONOVO NEREDI U CELOJ TURSKOJ! Vojnici pucaju na policiju u Ankari, pucnjava i na aerodromu u Antaliji – (opširan izveštaj)

Prethodno: VOJNI UDAR U TURSKOJ

Preporučeno: Neuspješni vojni udar u Turskoj: Još jedna krvava, neuspjela američka pogreška

Global Media Planet INFO

SAMO TRI STVARI SE NE MOGU DUGO SKRIVATI: SUNCE, MESEC I ISTINA!

Global Media

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostale troškove kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*