Dr Jovana Stojkovic na udaru farmaceutskog lobija!

Dr Jovana Stojkovic
Dr Jovana Stojkovic na udaru farmaceutskog lobija!

Dr Jovana Stojkovic na udaru farmaceutskog lobija!

Da li živimo u slobodnom demokratskom društvu ili se prisilnom vakcinacijom i surovim progonom svih onih koji misle drugačije, vraćamo u mračni srednji vek, kada je na sličan način inkvizicija proganjala neistomišljenike?

Savesni lekari i zastupnici neobavezne vakcinacije se proglašavaju jereticima i preti im se tužbama, otkazima i oduzimanjem licence.

Dr Jovana Stojković, pristalica neobavezne vakcinacije, je u medijima grubo napadnuta od fantomskih udruženja “Građani protiv šarlatanstva” i “Pedijatrija zasnovana na dokazima”, koja čak i ne postoje u registru APR-a.

Pored nje, napadnuti su i dr Miroljub Petrović, dr Maja Volk, novinarka Tatjana Vojtehovski i Jelena Karleuša, samo zato što su se usudili da drugačije misle od propisane dogme.

Sledeći korak će verovatno biti reaktiviranje Golog Otoka.

List Danas: Krivične prijave zbog širenja panike od vakcine

U blago rečeno šizofrenim naslovima, piše da su podneli krivičnu prijavu, u podnaslovu da će podneti a u tekstu da razmatraju da podnesu. Tipična spinovanja i zastrašivanja medija iza kojih stoji onaj isti farmako lobi koji je izmenio postojeći zakon i uveo prisilnu vakcinaciju, pod pretnjom visokih novčanih kazni, zatvora i oduzimanja dece.

U tekstu se dalje kaže da će dokazni materijal biti prosleđen Etičkom komitetu Lekarske komore i Sudu časti sa pitanjem da li doktorka Stojković zaslužuje da bude član Lekarske komore Srbije?

I gle čuda, nekom slučajnošću, etičkom sekcijom Lekarske komore Srbije, predsedava doktor bez licence tj. u penziji, Zoran Radovanović (što je verovatno protiv samog statuta SLK).
Kadija te tuži, kadija te sudi.

Doktorima se preti oduzimanjem licence a javnim ličnostima krivičnim prijavama, zato što su se usudili da misle svojom glavom i uzviknu: Car je go!

Ali šta da se radi, direktiva pedijatrima je direktiva, mora se jednostavno delovati protiv pristalica neobavezne vakcinacije, jer je tako odlučeno na Skupu pedijatara u Nišu, održanom 5-7 oktobra 2017, kome je verovatno prisustvovao i pedijatar Tomislav Stevanović, koji je pokretač hajke protiv dr Jovane Stojkovic. http://www.pedijatri.org.rs/ Na pamfletu se jasno vidi da je skup sponzorisan od farmaceutske kompanije GSK, proizvodjača vakcina. U zaključcima pedijatara se poziva na ovakve i slične medijske kampanje, nadležni organi da suzbijaju delovanje “antivakcinalnog lobija” i mediji da “objektivno informišu” – čitaj, poziv na cenzuru. Pročitajte i sami. http://www.pedijatri.org.rs/pedijatrijskidani/izjava_o_vakcinaciji_dece.pdf ili preuzmite ceo dokument OVDE:

[download id=”12182”]

Po pisanju Tabloida, GSK ne samo da sponzoriše ovakav skup pedijatara nego i dugačku listu doktora i zvaničnih medicinskih institucija u Srbiji, sa 124,841,680 dinara, po finansijskom izveštaju za 2015. http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=399&cl=07

Srbi za eksperimente bolji od pacova! Koga je u Srbiji podmićivala farmaceutska mafija iz vodećih svetskih farmaceutskih kompanija?

Na listi sponzorisanih su i Udruženje pedijatara Srbije, Udruženje za preventivnu pedijatriju Srbije, Srpsko lekarsko društvo, medicinski i farmaceutski fakulteti u Srbiji, domovi zdravlja Srbije, instituti za javno zdravlje kao i poduža lista lekara i pedijatara.

Kako je moguće da sponzorisane institucije i pojedinci ostanu nezavisni i ne postanu lobisti ovakvih kompanija? Očigledan je protivzakonit sukob interesa.

A da se u medijima vodi organizovana, plaćena propaganda, vidljivo je i jasno iz podataka Tabloida, pod nazivom Zdravo bolesna mafija.

Zdravo bolesna mafija – Grupa zaposlenih u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje (RFZO) optužuje

“Novinari (Drago Jovanović – Pink, Tanja Zindović – RTS, Ana Stamenković – RTS, Biljana Radivojević – Večernje novosti, Sonja Todorović – Blic, Ljubinka Roljić – Pres, Nemanja Stefanović – Blic…) zadnjih nekoliko godina su na osnovu navedenog ugovora, primali mesečnu nadoknadu od 50.000,00 dinara…”

“Predsednik grupe “Pedijatrija zasnovana na dokazima”, pedijatar Tomislav Stevanović, kaže za Danas da su društvenu inicijativu protiv antivakcinaša u Srbiji pokrenuli pre svega mladi ljudi …”

Tu se verovatno misli na FB grupe za ismevanje, formirane po preporuci Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu. Više javno tuzilaštvo u Beogradu je donelo Pravosnažnu Naredbu protiv VLADIMIRA CIMERMANA (osuđivanog i ranije), za ugrožavanje sigurnosti, iz stava 138. stav 1 Krivičnog Zakonika, za koje krivično delo je zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do jedne godine. On je osnivač fejsbuk grupa za ismevanje, u kojima se zloupotrebljava moje ime i zvanje dr Sladjana Velkov, poziva na nasilje, linč i bacanje bombi na mojim predavanjima, ismevaju doktori, roditelji koji su za neobaveznu vakcinaciju i autistična deca, vredja i preti ubistvom. Između ostalih, u navedenom postupku pred Tužilaštvom, za isto krivično delo, je takođe utvrđena odgovornost i prema osobi, koja se na društvenim mrežama predstavljala pod pseudonimom “Sunčica Pra-vosnažna”, međutim, zbog trenutnog boravka i lečenja iste u psihijatrijskoj ustanovi, postupak još uvek nije okončan.
Upravo Vladimiru Cimermanu se epidemiolog dr Zoran Radovanović u svojoj knjizi “Istina o vakcinama”, u kojoj blati i ismeva pristalice neobavezne vakcinacije, javno zahvaljivao za pomoć.

Eto kakav kadar i “naučne” metode koriste zastupnici prisilne vakcinacije.

Dr Radovanović je takodje bio aktivni učesnik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, koji je doneo protivustavni zakon o prisilnoj vakcinaciji, pod pretnjom visokih novčanih kazni i oduzimanja dece. Na istom tom odboru se javno pozivalo na cenzuru i osnivanje grupa za ismevanje. Upravo takve su i grupe koje je osnovao Vladimir Cimerman. 

https://www.facebook.com/jazz023/videos/843458412389933/

Ali tu nije kraj. Već je najavljeno da će svi medicinski radnici morati da se vakcinišu. Svi lekari i medicinsko osoblje koji su dosad ćutali, umesto da po svojoj savesti ustanu u odbranu Hipokratove zakletve, svojih pacijenata i napadnutih kolega, moraće sada dobro da razmisle jer će i sami biti izloženi prisilnoj vakcinaciji. Titula “Dr” nosi moć ali nosi i ogromnu odgovornost za sve što čine ali i za ono što ne čine. Ćutanje o zlu je strašnije od samog zla!

U medicini važi pravilo, da i najmanja sumnja, mora biti interpretirana kao problem, sve dok se ne dokaže suprotno. Da li postoji opravdana sumnja u bezbednost, ako u samom uputstvu vakcina proizvodjač navodi kao moguće negativne efekte: smrt, autizam, leukemiju, dijabetes tip 1, meningitis, encefalitis, autoimune bolesti i mnoge druge?

Doktorima i javnim ličnostima se preti krivčnim prijavama, zato što su pročitali i citirali nus efekte vakcina, navedenih od samog proizvođača. Svaki pedijatar je dužan da to predoči pacijentu.

O tome da vakcinacija nije bezazlena medicinska mera govore i sledeći primeri:
-U “Farmakoterapijskom protokolu u primarnoj zdravstvenoj zaštiti”, koji je objavilo Ministarstvo zdravlja Srbije i RFZO, 2014-e godine, na strani 429, kao jedna od mogućih postvakcinalnih reakcija, naveden je i autizam.
-U Americi postoji specijalni federalni sud koji se bavi samo kompenzacijom oštećenja nastalih od vakcinacije.

United States Court of Federal Claims

Taj sud je do 1. januara 2017 isplatio 3,56 milijardi $ odšteta.

-U Velikoj Britaniji je deci oštećenoj vakcinom protiv svinjskog gripa 2009/2010, isplaćeno 60 milona UK funti. Svetska zdravstvena organizacija je tada proglasila lažnu epidemiju, vlade sveta su kupile ogromne doze skupih vakcina koje su, većinom neupotrebljene, uništavane skupim postupcima na teret građana i bez ičije odgovornosti. Poverenje u zdravstveni sistem je tada definitivno izgubljeno.

Tako se prisilno eksperimentisalo na ljudima u konc logorima pa su posle drugog svetskog rata, ninberškim kodeksom, zabranjene prisilne medicinske procedure bez informisanog pristanka. Da li sve više nalikujemo gulazima i konc logorima?

Većina lekara ne zna da se u vakcinama nalaze živa i druge neurotoksične i kancerogene hemikalije, jer na osnovnim studijama medicine, ne uče o sastavu ili neželjenim dejstvima vakcina. Lekarima se da raspored vakcinacije i rečeno im je da moraju da ga se pridržavaju. Doktor je sveden na distributera.

Da li je moguće da svaki proizvođač električnih uređaja ili automobila, daje garanciju na svoje proizvode a da se proizvođači i država odriču odgovornosti za posledice vakcina, kojima prisilno vakcinišu našu decu? Šta je bitnije, ispravnost uređaja, koga možete zameniti i kupiti drugi, ili neprocenjivo zdravlje naše dece?
Vrlo često čitamo u novinama o proizvođačima automobila koji ih povlače zbog tehničkih grešaka. Sa druge strane, taj princip se ne primenjuje na vakcinama, uprkos brojnim neželjenim dejstvima vakcina.
Suludo je prihvatiti brisanje odgovornosti proizvođača za životno bitne stvari, protiv je interesa građana i same države, koja će eventualno morati da snosi odgovornost za negativna dejstva vakcina koje prisilno nameće.

Da je zdravstveni sistem ozbiljno bolestan, vrlo je jasno i iz jednog od najužasnijih primera nestalih beba koje su prijavljivane kao umrle a završavale u ko zna čijim rukama. Do danas, ti mnogobrojni slučajevi nisu razjašnjeni a pravda za nesrećne roditelje i kazna za izvršioce ovih monstruoznih dela ne samo da nije zadovoljena, već ti kriminalci i dalje nekažnjeno “rade” u zdravstvu. Očigledan je uticaj sličnih struktura i u prisilnom uvođenju novih drakonskih zakona, koje su sve nas, još za života, pretvorile u donore organa.  Da li ćemo verovati u iskrene namere sistema koji je nekažnjeno trgovao našom decom?

Da vakcine nisu bezbedne i efikasne, govore i pišu brojni lekari širom sveta.
Vodeći svetski pedijatar i neurohirurg, prof. dr Rusell Blaylock, tvrdi da ne samo MMR, već i sve ostale vakcine, izazivaju upalu mozga.

Prof. dr Petar Ivanovski, je na svetskom kongresu pedijatara u Oslu, izjavio da DTP vakcina izaziva leukemiju.
Prof. dr Branimir Nestorović dovodi u sumnju bezbednost MMR vakcine i navodi da je njegovo dete obolelo od autizma, posle primanja te vakcine.
Spisak lekara i naučnika koji su pisali i pišu knjige o neželjenim efektima vakcinacije je dug: Dr Mayer Eisenstein, Prof. dr Vjera Vladimirovna Gorodilova, dr Andrew Moulden, dr Gerhard Buchwald, dr Boyd Haley, dr Toni Bark, dr Johan Loibner, dr Archie Kalokerinos, dr Viera Sheibner, dr Galina Borisovna Kirilličeva, Prof. dr Galina Vjačeslavovna Kozlovskaja, dr Robert J. Rowen, Prof. dr Larisa Grigorevna Kuzmenko, dr Robert Mendelsohn, dr Galina Čevronskaja, dr Tetyana Obukhanych, dr Sherry Tempenny, dr Suzzane Humphries i mnogi drugi.

Sa druge strane, dr Poul Thorsen, autor 21 od 24 studija, koje tvrde da su vakcine bezbedne i ne izazivaju autizam, i na osnovu kojih CDC (centar za kontrolu bolesti Amerike) preporučuje vakcine, se nalazi na važećoj FBI poternici i osuđen je na 260 godina zatvora zbog prevara. I takvim ljudima mi treba da verujemo da su vakcine bezbedne?

Kako je moguće da se glifosat, (koji je Svetska zdravstvena organizacija proglasila za kancerogen), živa-timerosal, (koja je jedan od najpotentnijih otrova na zemlji), aluminijum (neurotoksin), nalaze u vakcinama u bilo kojoj količini? Da i ne govorimo o tome što se u nekim vakcinama aluminijum i živa nalaze i do 10 puta većoj količini od dozvoljene!

Kako je moguće da medicinsko sredstvo sa ovakvim katastrofalnim nus pojavama, sme biti obavezno zakonom? To je opasan presedan gde se država postavlja kao vlasnik naših tela, tela naše dece, i ima pravo da naredi da moramo biti ubrizgani bilo kojom supstancom.

Očigledno pogrešno izabranom strategijom prisile, poput neustavne izmene zakona o obaveznoj vakcinaciji, plaćenog bulevarskog novinarstva, formiranje grupa za ismevanje, sastavljenih od osuđenika i osoba koje se leče u psihijatrijskim institucijama, hajke na roditelje i pristalice neobavezne vakcinacije, je postiglo upravo suprotan efekat od očekivanog. Čak i ljudi koji su bili neutralni i neinformisani, sada se pitaju čemu tolika očigledna prisila na vakcinisanje i ovoliko spinovanje medija? Sada je i njima jasno da tu nisu čista posla.

Dr Slađana Velkov

Dr Jovana Stojkovic na udaru farmaceutske mafije koja razara društveno tkivo ubirući milione dolara na uništavanju dece i cele populacije jer je dolar njihov Bog a deca i ljudski životi samo vrlo unosan biznis.
Dr Jovana Stojkovic na udaru farmaceutske mafije koja razara društveno tkivo ubirući milione dolara na uništavanju dece i cele populacije jer je dolar njihov Bog a deca i ljudski životi samo vrlo unosan biznis što možete ispratiti sve sa dokazima u člancima niže. U Kini su zbog korupcije u zdravstvu streljali a Indija je podigla tužbe protiv ovih “farmako” kriminalaca, u Rusiji to ne prolazi kao ni u drugim zemljama sveta kao što možete da vidite iz dole priloženog. Neće biti više na udaru oni koji istinu govore već svi oni koji pune svoje džepove.

 

Vaccines are the Biggest Lie Big Pharma Ever Sold!
Vaccines are the Biggest Lie Big Pharma Ever Sold! – Vakcine su Najveća LAŽ koju je Big Pharma Ikada Ikome Prodala!

Vaccines are the Biggest Lie Big Pharma Ever Sold!

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*