Maja Sačer pokrenula akciju: NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE!


Maja Sačer pokrenula akciju: NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE!

NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE: Pravnica Maja Sačer pokrenula akciju i prijedlog za ocjenu ustavnosti!

Spisateljica Maja Sačer pokrenula je zanimljivu Facebook stranicu – Maja Sačer o istini i lažima, a među njezinim objavama je i vrlo zanimljiva i aktualna o porezima na nekretnine.

Sačer je pokrenula akciju “Nećemo porez na nekretnine”, a ovo je njezina objava:

Kako ne bi sve ostalo na riječima, idemo malo na djela. Odlučila sam pokrenuti akciju  „NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE“ – faza 1

U čemu je problem s ovim haračem? Jednostavno, radi se o vječnoj hipoteci, trajnom kreditu, a svi znamo što se događa ako ne možemo plaćati kredit. Ovaj porez je tek prvi korak u planu sveopćeg raskućivanja i uvodi se radi krađe domova siromašnima. Kroz nekoliko godina psiho-sustav planira ‘pravi’ porez na nekretnine sa svrhom raskućivanja srednjeg sloja.

Možda vam se ne čini kao neki problem jer nemate nekretninu ili imate dobru plaću pa možete plaćati sve namete. Zasada. Intencija psiho-sustava jest kontinuirano osiromašivanje i uništavanje srednjeg sloja. Kako? Jednostavno. Uvedi novi namet. Dodaj novi porez. Izmisli novo poskupljenje. Blokiraj im račune. Namami ih u kredite.

Taktike

Uništi gospodarstvo tako da kad izgube posao, neće naći novi ili neće biti dobro plaćen. Rascjepkaj obitelj, povećaj razvode, otuđi i odijeli ih jedne od drugih kako se ne bi imali na koga osloniti. Niste skužili ove taktike?

Ukoliko ne želite plaćati ovaj harač, pozivam vas da zajedno djelujemo. Poslala sam prijedlog za ocjenu ustavnosti poreza na nekretnine Ustavnom sudu, no kao što znamo, jedna lasta ne čini proljeće. Moj prijedlog neće ni primijetiti.

Ako nas 10 pošaljemo prijedlog, oni će podignuti obrve. Ako nas 100 pošaljemo, totalno će se izbezumiti. Ako nas 1000 pošaljemo, to je vijest.

Vrlo je jednostavno. Sve što vam treba je malo volje, malo vremena, malo papira i malo poštarine. Bez brige, nema pristojbi i sve je po propisima.

1. Skinite predložak na ovom linku: [download id=”10592”]

2. Ispunite u predlošku osobne podatke te mjesto i datum (prva i zadnja stranica) – ovo je obilježeno crveno; nakon toga obrišite moje upute i zacrnite tekst ako je što ostalo crveno.

3. Isprintajte predložak u 3 primjerka (može obostrano) i potpišite ih.

4. Pošaljite ili odnesite Ustavnom sudu – Zagreb, Trg svetog Marka 4.

To je to.

Samo ZAJEDNO I ORGANIZIRANO možemo nešto promijeniti. Zahvaljujem svima koji lajkaju, dijele i djeluju

Maja Sačer

 

UPDATE 03/08/2017: Kreće FAZA 2 akcije NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE! – Maja Sačer

 

UPDATE 04/08/2017: VAŽNO! Obrasce koje psiho-sustav šalje da popunjavamo glede naših nekretnina, moj je savjet da ih ispunite i vratite, ali NEMOJTE POTPISATI. 

https://www.facebook.com/sacermaja/posts/311836059278873

VIDEO: Maja Sačer – NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE

Video uradak: Portal 2012 Transformacija Svijesti 

U čemu je problem s ovim haračem? Jednostavno, radi se o vječnoj hipoteci, trajnom kreditu, a svi znamo što se događa ako ne možemo plaćati kredit. Ovaj porez je tek prvi korak u planu sveopćeg raskućivanja i uvodi se radi krađe domova siromašnima. Kroz nekoliko godina psiho-sustav planira ‘pravi’ porez na nekretnine sa svrhom raskućivanja srednjeg sloja.Posted by 2012 Transformacija Svijesti on Sunday, July 30, 2017

 

About

U našem svijetu laži istina je aberacija, ekstrem, ludilo. No istina jedina oslobađa čovjeka ropstva u kojem se nalazi. Zato je govoriti istinu nužnost.
 

Biography

Po struci pravnica, po vokaciji književnica.

Dosad objavljeno:
Božji grijesi – zbirka priča (Algoritam, 2009.)
Napaljena – roman (Algoritam, 2012.)

 

Categories

 

STORY

Nije pretjerano reći da 95+% stvari koje mislimo da su istina, da su stvarne, koje uzimamo zdravo za gotovo samo zato što su nam ih govorili cijeli život, najobičnija su laž, fikcija, obmana. Ništa nije onakvim kakvim se čini. Sve je naopako. Škole ne služe stjecanju znanja, doktori i farmaceuti ne liječe, vlade ne rade u interesu ljudi, banke nisu poslovni partneri, religija nema veze s Bogom ni duhovnošću, većina ljudi nije radosna i ne živi iz ljubavi nego straha. Ova naša igra koju zovemo život prilagođena je psiho-sustavu – šačici robovlasnika, manipulatora iz sjene i njihovih slugu – a na štetu ljudi, robova, ovčica.

Nakon gotovo dva desetljeća potrage za istinom o ovom našem naopakom svijetu, uspjela sam povezati silne točkice u sliku, napokon od drveća vidim šumu. Htjela bih svoje spoznaje podijeliti s mojim supatnicima u nadi da ćemo uspjeti skinuti okove koje nam je psiho-sustav stavio oko vrata i početi kreirati neku sasvim novu, ljepšu igru.

Riječima Orwella: „U vremenima sveopće obmane, izricanje istine postaje revolucionarni čin.“ Ja bih rekla nužnost.

Maja Sačer | Photo by Željko Tutnjević
Maja Sačer | Photo by Željko Tutnjević

 

https://www.facebook.com/sacermaja/posts/309084766220669

 

VIDEO: ISTINE I LAŽI – Linićev porez na nekretnine je veleizdaja – vikali su iz HDZ-a koji ga danas uvode – čitajte OVDJE.

POLITIKA: Milivoj Pašiček – Vikali su da je porez na nekretnine veleizdaja, a sada će oderati narod kao ovce – čitajte OVDJE.

SPISATELJICA MAJA SAČER: Što je zastupnik koji radi u interesu korporacija, banaka, masona – prodanist?! – čitajte OVDJE.

Izvor: totalinfo.hr 

 

Maja Sačer
Maja Sačer

Global Media Planet INFO

Advanced SEO by Global Media Planet

Preporučamo: 

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE: PayPal-Me  

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Podijelite ovaj članak sa drugima! 

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*