MARAKANA U KRVI ZBOG VUČIĆU PEDERU – VIDEO


MARAKANA – Beograd, 16.04.2016

Navijači i policajci u krvi: BRUTALNA INTERVENCIJA POLICIJE NAD NAVIJAČIMA PARTIZANA I ZVEZDE ZBOG POVIKA VUČIĆU PEDERU

Iako je Evropskim konvencijama (kojih je i Srbija potpisnik) strogo regulisana i zabranjena upotreba fizičke sile nad maloletnim licima, na poluvremenu 151. Večitog derbija došlo je do brutalnih scena nasilja i do sada neviđene demonstracije upotrebe prekomerne i neprimerene sile kako na istočnoj tako i na severnoj tribini što možete pogledati na priloženim fotografijama napravljenim na licu mesta ali i priloženim video snimcima u nastavku.

Ono što baš i nije jasno jeste sledeća situacija:

USAID je glavni protagonista i zagovornik (bar deklarativno) akcija protiv nasilja u Srbiji sa bezbroj pravnika i tehničkog osoblja, toliko mnogo da je prisutan u bezmalo svim institucijama (državnim) u Srbiji; toliko mnogo da čak možete videti njihove ogromne plakate i u svim ustanovama socijalne zaštite pod sloganom Podrška američkog naroda građanima Srbije u borbi protiv nasilja.

Sa druge strane ista ta, pa nazovimo je nevladina, organizacija američke vlade u Srbiji, dakle USAID, se nikada ne oglašava (kao ni brojne druge nevladino-vladine organizacije za zaštitu kojekavih prava) kada se flagrantno krše ne samo domaći zakoni već i ratifikovane međunarodne konvencije od strane pomahnitale vlasti, represije iste kao i institucija sistema kojih je iz dana u dan sve više čemu smo svi svedoci i koje dobijaju sada već jako zabrinjavajuću notu i razmere nad kojima mora dobro da se zamisli svaki stanovnik ove zemlje jer ipak Srbija nije tamo neka zemlja aparthejda (apartheid) ili gde vlada bilo kakav vid diskriminacije već je dobro i pravno uređena država koja se stara i brine o svojim građanima, njihovoj bezbednosti i pravima. Ili se varamo? 

Jedno je sasvim sigurno, i tu smo svi svedoci, a to je da su mainstream mediji toliko izobličili stvarnost da praktično ne služe ničemu, bar ne za ono za šta i postoje, osim ispiranja mozga na centrifugu i to sve kao jedan dobro uhodan nepropusni filter informacija. A informacije vape da budu slobodne.

Pa hajde da vidimo kako to izgleda kada se stvarnost sagleda sopstvenim očima iz ugla koji se ne nameće tako da zaključke donesete sami na osnovu sopstvenih čula i sopstvene procene.

Ne mora niko da donosi zaključke umesto vas samih jer to možete učiniti daleko bolje od bilo kojih serviranih vam na tacni “vesti” koje se prečesto kuvaju u istoj kuhinji.

Novinarstvo je ovde odavno mrtvo pa hajde da zajedno pokušamo da ga oživimo dajući mu ako ne ništa drugo ono bar veštačko disanje. Kažu da jedna slika govori više od hiljadu reči, pogledajmo ih zajedno.

Tuca-navijaca-Beograd-2016-derbi

Marakana 151 derbi FK-Crvena-zvezda - FK-Partizan
Marakana-151-derbi-FK-Crvena-zvezda-FK-Partizan-foto-6

Marakana-151-derbi-FK-Crvena-zvezda-FK-Partizan-foto-5

Marakana-151-derbi-FK-Crvena-zvezda-FK-Partizan-foto-2

Marakan-151-derbi-FK-Crvena-zvezda-FK-Partizan-foto-Telegraf-4

Marakan-151-derbi-FK-Crvena-zvezda-FK-Partizan-foto-Telegraf-3

(VIDEO) Tuče Grobara i Delija sa policijom na Derbiju

Tuča Grobara na Istoku, Žandarmerija uletela na Sever! (VIDEO)

U finišu poluvremena 151. Večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, došlo je do obračuna policije sa navijačima.

Do sukoba je prvo došlo na istočnoj tribini sa navijačima Partizana kada su ušle jake policijske snage i intervenisale za sada još nepoznatim razlogom, a onda su otprilike pet minuta Grobari gađali stolicama policiju pre nego što su pripadnici policije saterali navijače.

Potom je usledila intervencija i na severnoj tribini, gde su najvatrenije Zvezdine pristalice gađali bakljama i stolicama policiju takođe uz povike Vučiću pederu.

Pripadnici Žandarmerije su intervenisali, i jedan deo severne tribine ispraznili.

Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1. Bar za sada …

Deo atmosfere sa utakmice – uskoro više snimaka i fotografija:
MARAKANA: VUČIĆU PEDERU 16.04.2016 Beograd – VIDEO

 

Global Media

 

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti preko PayPal-a na GlobalMediaPlanet@gmail.com 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam ponudimo kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostalih troškova kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!


Facebook Comments

12 Comments

 1. Samo ovako moze se zaustaviti ova klosarija sto hara nasom zemljomm respekt za zandarmeriju i podrska ta su svi istiiii nebih bilo ove balavurdije sto pravi probleme

  • TACNO BALAVURDIJA POCIMA PO PAR PUTA I NEJEBU ZIVU SILU BRAVO POLICIJO UDRI KLOSARE NEK SE ZNA REDA I MIRA I GDE SE NALAZIS ZATO TO VASPITAJNE POLAZI OD OVE SACICE BOLESNOUMNIHPLACENIKA DA PODRZAVAJU HULIGANE MA UDRI TAKVE

 2. Koliko smo mi bedni i jadni i opet ce taj isti vucic biti premijer jer je sisa smrdljiva kupila pola srbije i opet ce ga ista marva glasati. Nisu th krivi ni navijaci ni zandarmi. Zandarmi rade svoj posao a taj ko je ovo naredio njemu treba jebati mater! A naredili su naprednjaci pederi i ona mala slina zelena ministar policije sa diplomom sa megatrenda jebem ga usta slinava dupeuvlakac!

 3. KOJA BRE DECA?????
  STA SU OTISLI TAMO DA PRAVE NERED I VREDJAJU ILI DA UZIVAJU U FUDBALU?????
  ODAVNO ONI TO NE UMEJU, JEDINO IM JE BITNO DA SE KLOSARE!!! EPA I REDNO JE BILO!!!!! U DRUGOJ DRZAVI NE BI NI BILI ZIVI!!!!! SRAMOTA!!!!!!

 4. Nisu deca kriva ,,to su culi od odraslih ,,nisu se tukli ,,to je vrlo bitno ,zato nisu ni huligani kako ih nazivate ,samo si malo bili iskreni ,,a to se u srbiji ne ceni ,,a policija je vlast isto kao I vucic ,moze da radi da narodom sta hoce,NAZALOST , sramota ,zar ne zivimo u demokratiji ,da li imamo mi gradjani neko pravo ???

 5. Ima li mesta gde nema komentara ovih kucicevih botova.Kako se priblizavaju izbori sve je jasnije da su vam nesto sipali u sendvic

 6. Zamisli da je neko pre 40 god za vreme Tita skandirao “Tito pederu”,pa ne da bi ga Zandarmerija mlatila na tribinama nego ne bi jadan izasao sa terena na svojim nogama, nego bi ga samo izneli na nosilima…
  PREMA TOME ko god proziva premijera ili predsednika mora da bude kaznjen, NE BITNO ko je premijer ili predsednik!!!
  Kamo te srece da se vrati takva diktatura kao za vreme TITA, znao bi se red u ovoj drzavi.

 7. Marko, Tito nije bio Peder, on je bio bravar I takvim je ostao do kraja, I sve brave ovoga sveta je bez preblam otvarao. U njegovo vreme islo se na utakmice, posmatralo se to sa uzivanjem, dok danas, ne idem, mozda of `90-ih, jer sam drugojacije boje, I tako je bolje zbog mene, zbog moje bezbednosti I straha of Huligana i navijaca. Protiv sam ovakvog peglanja, ipak, civilizovana zemlja smo, ovakve gestove, uvrede na na bilo ciji racun, jednostavno, takvima se zabranjuje ulazak u Stadionu na odredjeno i nista vise!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*