Posledice NATO bombardovanja osiromašenim uranijumom – najavljena Istraga

Posledice NATO bombardovanja osiromašenim uranijumom - najavljena Istraga

Posledice NATO bombardovanja osiromašenim uranijumom – najavljena Istraga

13.05.2018 | Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija ozbiljno da istraži posledice NATO bombardovanja osiromašenim uranijumom, ocenivši da se radi o zločinu bez presedana, prenosi Tanjug.

Vučić se, prilikom obilaska Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i direktorom Instituta Radanom Džodićem, informisao o novim aparatima za zračenje, smeštenim u zgradi na koju se dugo čekalo.

Strava u hodnicima Srpskog zdravstva! Bolnice ili Klanice?

Povodom završetka radova na izgradnji i opremanju objekta “Onkologija dva”, najavio je da će država i dalje da ulaže u zdravstvo, jer je to ukazivanje poverenja u naš zdravstveni sistem.

Rekao je i da je saznao od lekara da ima sve više dece obolele od raka.

Crni Humor: Američka vojska na VMA leči Srbe od kancera

“Nisam nikada sasvim verovao u sve terorije o osiromašenom uranijumu, da su za sve krivi oni koji su nas bombardovali, ali danas u razgovoru sa lekarima, iako su razlozi multifaktorijalni, svakako jedan od razloga za oboljenja je osiromašeni uranijum, javlja se kod dece čiji su roditelji oko devedesetog godišta. Da li ćemo uspeti da dokažemo to ili ne – ne znam, jer je dosta završilo u Ibru, Dunavu ili Crnom moru. Svi lekari misle da je to ostavilo značajne posledice. To je zločin bez presedana”, podvukao je Vučić.

Vostok | Tanjug

Stav urednika:
Neki smatraju da je sve ovo još jedan spin Aleksandra Vučića kako bi se zapravo istraga nikada ne bi ni sprovela i da rezultati eventualno neke nove ad hok komisije dovedu do toga da je zapravo bombardovanje osiromašenim uranijumom vrlo zdravo za građane i decu Srbije ali i celog regiona. O tome se u više navata oglašavao i kontroverzni Zoran Radovanović u listu Danas ali i u drugim medijima koji su vrlo i veoma naklonjeni za njegove medijske nastupe (koga Predraga Kon smatra jedinog vrlo relevantnim a uskoro više i na tu temu). Pogledajte neke od izjava OVDE

Neverovatno je da neko ko postavlja Tonija Blera za savetnika vlade Srbije, dočekuje sa najvišim počastima Džo Bajdena, poklanja 2/3 Kosova Vesli Klarku (uskoro, po svemu sudeći, i celo Kosovo Hašimu Tačiju), neko ko je doveo građane u stanje istorijskog očaja i bede, neko ko grubo guši medijska prava i slobode i osnovne slobode i prava na slobodno izražavanja a o čemu govore i najnoviji izveštaji koje možete pogledati OVDE i OVDE, dovodi nacionalnu gardu Ohaja na VMA da navodno leči Srbe od kancera je ipak, navodno, zabrinut za obolelu decu od leukemije i raka. Da parodija bude veća, sve to uz pomoć Zlatibora Lončara u narodu poznatom kao “Dr. Smrt”.

Od tolike brige Aleksandra Vučića i ozloglašenog Zlatibora Lončara verovatno nikome neće biti dobro.

Srbi su ŽIVI EKSPERIMENT ! – Dr Danica Grujičić – VIDEO

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_1d6Oy2fB4Q[/embedyt]

 

Preporučeno:

 

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 
Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 
Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite naš rad: PayPal

Pratite našu Facebook stranicu sa mnogo više sadržaja OVDE: Global Media

Dešavanja u relanom vremenu širom sveta možete ispratiti na našem Twitter kanalu OVDE: Global Media Plus

Vaš Global Media Planet INFO 

Global Media Planet INFO ENGLISH

*NAPOMENA: Sve sadržaje sa sajta možete pratiti na bilo kom jeziku koji odaberete klikom na zastavicu ili iz padajuće liste (na vrhu desno) – SVI JEZICI PODRŽANI

Hvala što nas pratite!

Možete podelite ovaj kao i druge članke i sadržaje sa drugima na bilo koju od postojećih svetskih mreža, putem SMS-a, mail-a, svega što trenutno postoji u informacionim i telekomunkacionim tehnologijama na samo jedan klik iz postojećeg menija ispod svakog objavljenog teksta:

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*