POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o vakcinama razotkrili tridesetogodišnju zaveru


ŠOK U BRITANIJI | Akt o slobodi informacija (FOIA) je pokazao da vakcine nisu čudo moderne medicine.

Jedan lekar je pronašao dokumente koji pokazuju da je britanska vlada zataškala brojne incidente sa vakcinama, piše philosophers-stone.co.uk .

Ustanovljeno je da je vlada znala da vakcine ne deluju, da uzrokuju nastanak bolesti koje bi trebalo da leče, da su opasne po decu kao i da je sve što se tiče vakcina laž.

Takozvano “čudo” moderne medicine je puno teških metala, virusa, mikoplazme, fekalnih materija, DNK fragmenata drugih vrsta, formaldehida i polisorbata 80 (agensa koji izaziva sterilitet).

Pozivanjem na FOIA, jedan lekar sa autističnim sinom u SAD je zatražio od Centra za kontrolu bolesti (CDC) da objavi dokumente o opasnostima vakcina, ali CDC to čak ni pod pritiskom zakona nije uradio.

Pored štetnosti vakcina, CDC je uspeo da zataška i efekat fluorida na Amerikance, a naročito na imuni sistem dece.

CDC očigledno deluje protiv zdravlja američkog naroda, ali to nije sve. CDC je u saradnji sa vladom SAD dizajnirao zakone u slučaju pandemije koji važe u svim državama SAD, a koji podrazumevaju prisilno primanje netestiranih vakcina u slučaju pandemije.

Međutim, čak je i kredibilitet CDC u proglašavanju pandemije uzdrman od proglašenja pandemije H1N1 2009. godine, kada je CDC odbio da objavi izvesne dokumente opet po pozivanju na FOIA akt.

CDC je zataškao i finansijski skandal koji je nastao pošto su SAD potrošile milijarde na vakcine za lažnu pandemiju.

Istina o vakcinama se polako razotkriva isto kao 1918. i 1919. godine kada je umesto aspirina za smrt 20-50 miliona ljudi okrivljena smrtonosna gripa.

Webtribune.rs

Global Media

Srodni Članci: Sve o Vakcinama


Facebook Comments

1 Comment

  1. DA KOD NAS JE DONEŠEN ZAKON O KAŽNJAVANJU RODITELJA KOJI NEĆE DA VAKCINIŠU SVOJU DECU.A NIJEDNOM RODITELJU NE TREBA POMOĆ KADA MU SE DETE RAZBOLI, TADA DRAŽAVU ZABOLE ……

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*