DA LI JE PRISILNA VAKCINACIJA NAJVEĆE DOSTIGNUĆE SRBIJE? PRVA JAVNA DEBATA O (NE)OBAVEZNOJ VAKCINACIJI KOJU MORATE DA POGLEDATE DO POSLEDNJE SEKUNDE!

VAKCINACIJA - prva javna debata Niš
DA LI JE PRISILNA VAKCINACIJA NAJVEĆE DOSTIGNUĆE SRBIJE? PRVA JAVNA DEBATA O (NE)OBAVEZNOJ VAKCINACIJI KOJU MORATE DA POGLEDATE DO POSLEDNJE SEKUNDE!

DA LI JE PRISILNA VAKCINACIJA NAJVEĆE DOSTIGNUĆE SRBIJE? PRVA JAVNA DEBATA O (NE)OBAVEZNOJ VAKCINACIJI KOJU MORATE DA POGLEDATE DO POSLEDNJE SEKUNDE!

25.11.2017 godine održana je PRVA JAVNA DEBATA O PRISILI NAD STANOVNIŠTVOM I NAROČITO DECOM KOJIMA PRIBEGAVA DA LI MEDICINSKA STRUKA U SRBIJI?

“Kada politika obuče beli mantil od te struke nema ništa” – izjavio je na ovoj na momente vrlo žustroj debati renomirani pravnik i advokat Ivo Strujić.

Postavljena su i pitanja da li je medicina sama sebi svrha, kome zapravo služi, izneta su potresna svedočenja roditelja ali i vrlo stručne analize sa kojima javnost do sada nije bila upoznata.

Na tribini su govorili: 
– prof. dr Jelena Vojinović, 
– dr Jovana Stojković, 
– prof. dr Zoran Veličković, 
– dr Marko Marjanović i 
– Ivo Strujić, advokat. 

 

“Primite vakcinu i budite u Božijim rukama.”

Epidemiolog prof. dr Jelena Vojinović koja se zalaže za prisilu u vakcinaciji dece u jednom momentu je izjavila: “Primite vakcinu i budite u Božijim rukama.” svo vreme ponavljajući istu mantru koja se može čuti putem vrlo kontrolisanih medija i političara koji verovatno imaju prejak motiv kao i 2009. godine za vreme takozvanog “svinjskog gripa”. Priručnik kako se treba ophoditi sa svima onima koji postave bilo kakvo pitanje vezano za vakcine, vezu vakcina i pojedinih bolesti, neželjena dejstva ali i kako se ophoditi sa roditeljima oštećene dece već je “procureo” i sada je dostupan javno i može se naći širom interneta. 

Naravno da je cilj da se utroši što veći broj doza ovoga puta ne Novartisa već Glaxo Smith Kline-a koji je pokrio Srbiju ali i zemlje regiona a on nije humanitarna organizacija već korporacija, britanski farmako gigant koji ujedno i sponzoriše brojne medicinske skupove, skupove pedijatara, plaća sajtove, podmićuje farmako lobiste kako bi ostvario što veći profit. A stvaranje profita ne bira sredstva. Tako smo i došli, prateći tragove novca, do sledećih podataka, od kojih objavljujemo jedan manji ali vrlo zanimljiv deo:

Kineske vlasti su 2013. godine, objavile kako je GSK potrošio 3,8 milijardi hong-kongških dolara na poklone i različite usluge (između ostalih i seksualne) date raznim zvaničnicima i lekarima, kako bi pacijentima prepisivali lekove ovog proizvođača.

Sledeće godine je kompanija pravosnažno osuđena u Kini da plati kaznu od 490 miliona dolara zbog davanja mita. Neki od podmićenih funkcionera i lekara su dobili smrtnu kaznu koja, na žalost, za sada ne postoji u srpskom Krivičnom zakoniku.

Pre toga je GSK u Sjedinjenim Američkim Državama 2012. godine, prihvatio sudsku nagodbu i, posle priznanja krivice, pristao da plati ukupno tri milijardi dolara, od čega su dve milijarde bile odšteta za pacijente. Kompanija je, između ostalog, bila osuđena zbog deklaracije po kojoj su neprovereni lekovi mogli da budu prepisivani maloletnim osobama. U prilogu priložena slika govori verovatno više od milion reči, a upravo govori da je sastav sada popularne vakcine koja se tako ofanzivno reklamira zapravo poslovna tajna! Pogledajte i uverite se i sami:

Priorix vakcina GlaxoSmithKline
Priorix vakcina GlaxoSmithKline – osnovne informacije: Nema podataka

 

PUTIN UDARIO NA FARMACEUTE: Ovako više ne može, moramo saznati koje su vakcine bezbedne a koje ne …

Medicina napreduje a deca sve bolesnija

Ono što zapada u oči jeste da koliko medicina u Srbiji napreduje (a kako su tvrdili predstavnici onih koji se zalažu za vrlo represivne mere i koji šire paniku u javnosti) – gotovo se recipročno smrtnost povećava. O čemu se onda zapravo radi?

Pre nekoliko dana objavljeni su izveštaji koji govore da će se stavnovništvo u Srbiji do 2050 godine gotovo prepoloviti, da će se populacija u Srbiji drastično smanjiti sa sadašnjih 8.790.000 na 5.870.000 stanovnika dakle za bezmalo čitavih 3 miliona! Da li je to taj napredak medicine? U procentima to je 33,2% i to je ujedno i sam neslavni vrh zemalja Evrope. U isto vreme Norveška treba da zabeleži povećanje broja stanovnika za 19,98% dakle sa sadašnjih 5.305.000 na 6.365.000 stanovnika.

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/photos/pb.458605980968269.-2207520000.1511912162./875596735935856/?type=3&theater

 

“Ako je vakcinacija civilizacijska tekovina možemo li o istoj govoriti na civilizovani način?” – zapitao je advokat Ivo Strujić zbog vrlo zapaljive retorike medija koji okrivljuju, optužuju, presuđuju, ofanzivno braneći interese farmako mafije i farmako lobija u Srbiji toliko mnogo i toliko daleko da idu sa pravim linčom i vrlo ozbiljnim pretnjama prema svakome ko iznese bilo koji stav, mišljenje ili dokaz koji se protivi GSK-u i njihovim pulenima. Predaleko je to naravno od novinarstva naročito ako su novinari na platnim spiskovima farmaceutskih kuća i Republičkog Fonda za Zdravstveno Osiguranje

 

Ko sa đavolom tikve sadi o glavu će mu se olupati

Profit po svaku cenu – medijska mašinerija u službi korporativnog establišmenta i korumpiranih političara bez prava na istinito informisanje. Ako se podsetimo prave histerije koja je vladala 2009. godine vezano za “svinjski grip”, milionskih naručenih vakcina od kojih je utrošeno tek 144,000 doza, propagandnu mašineriju u to vreme i izjava najviših čelnika države, bezmalo ako ne i svih “lidera” političkih partija i lobista velikih farmaceutskih kuća a kasnije i istrage koje je vodila Služba za borbu protiv organizovanog kriminala vrlo savesno i temeljno ali je ista u delu i sprečena pre svega zahvaljujući pritisku Miljka Radisavljevića a gde je bio umešan skoro ceo državni vrh tada na čelu sa Borisom Tadićem i nezaboravni Tomica Milosavljević koji je zajedno sa svojim podanicima širio paniku u javnosti. Isti taj Tomica (kao i drugi njegovi saborci nikada nisu odgovarali a morali su). Zašto?

Podsetimo se, nije bilo tako davno…

Dolaskom DOS-a na vlast, srpskom zdravstvu uručeno je nekoliko milijardi evra donacija! Klinički centri, Instituti i bolnice u Srbiji su, za vreme četvorostrukog ministrovanja Tomice Milosavljevića, opelješeni. Oligarsi iz Demokratske stranke pljačkali su Klinički centar Srbije, Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodina, Klinički centar Vojvodine, sve opšte bolnice i domove zdravlja, do VMA. Demokratska stranka je tada opljačkala donaciju japanske vlade u iznosu od 20 miliona evra, namenjenu rekonstrukciji zgrade Kliničkog centra Srbije, i usmerila je na račune DS-a. Zbog tog skandala Vlada Japana odbila je da izda agreman Tomici Milosavljeviću, koji je želeo da kao ambasador ode u Tokio.

EU je u izveštaju svoje Komisije saopštila da je srpsko zdravstvo na prvom mestu po korupciji u Evropi! Služba za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije vodila je istrage oko korupcije u zdravstvu. Policijski službenici su sastavili na desetine izveštaja i krivičnih prijava, koje su ostale u fijokama.


 

Ali hajde da pogledamo debatu održanu u NIšu koja je zapalila Srbiju – vakcinacija kao prisila ili ZA Slobodu Izbora – Kompletan VIDEO

 

A ovo je ono što možete pronaći za Priorix® 10exp3 CCID50/0.5mL+10exp3.7 CCID50/0.5mL+10exp3 CCID50/0.5mL prašak i rastvarač za rastvor za injekciju – J07BD52 • vakcina protiv malih boginja, crvenke i zauški (živi atenuirani virusi morbila, rubele i parotitisa)

Osnovne informacije

Priorix vakcina GlaxoSmithKline
Priorix vakcina GlaxoSmithKline – osnovne informacije: Nema podataka

 Cena? Prava sitnica… sve to na leđa ojađenih građana i poreskih obveznika Srbije…

vakcine - Hipokrat ili profit
Cena? Prava sitnica… sve to na leđa ojađenih građana i poreskih obveznika Srbije…

Srbi za eksperimente bolji od pacova! Koga je u Srbiji podmićivala farmaceutska mafija iz vodećih svetskih farmaceutskih kompanija?

PREUZMI KOMPLETAN IZVEŠTAJ – PDF:

[download id=”11840”]

Strava u hodnicima Srpskog zdravstva! Bolnice ili Klanice?

“Strava u Ulici Brestova” poznat je kao jedan od najstrašnijih filmova svih vremena, reditelj Ves Krejven kaže da ima noćne more i da na temelju njih planira da napiše scenario za novi film. Mi ga pozivamo da poseti Srpske bolnice jer nema potrebe da se trudi sanjati horore kada je to već stvarnost.

Scenografi se ne moraju mučiti sa osmišljavanjem scena jer su neki hodnici i sobe Srpskih bolnica idealni za trčkaranje Fredi Krugera. Ko zna, možda Fredi dobije još neku ideju mučenja i sakaćenja ljudi kada vidi OVO

https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/posts/744319592396905

 

Crni Humor: Američka vojska na VMA leči Srbe od kancera

BLIC Ringier Axel Springer među šampionima novinarskog nemorala! Pogledajte ko je još!

 

BIVŠI ŠEF CIA VLASNIK BLICA? – Koji se kriminal valja iza “Blica”*

Preporučeno:

https://www.facebook.com/vaxxedthemovie/posts/732217026956003

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*