SLIKA KOJA JE USIJALA INTERNET! Kad hapsi policajka u bikiniju – Free Download


SLIKA KOJA JE USIJALA INTERNET! Kad hapsi policajka u bikiniju – Free Download

Policajka u bikiniju: Švedska policajka Mikaela Kelner zapalila je društvene mreže kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj hapsi lopova, i to ni manje ni više nego u kupaćem kostimu.

Tamošnji mediji su preneli da se Mikaela sa prijateljicama sunčala u parku u Stokholmu. Prišao im je jedan muškarac koji je rekao kako prodaje časopise za beskućnike.

– Bio je uporan i nametljiv i nije hteo da ode. U jednom trenutku, legao je kod nas na peškire. Meni je to bilo veoma sumnjivo. Upozorila sam svoje drugarice da drže svoje stvari na oku. – ispričala je ona.

Ubrzo se ispostavilo da je bila u pravu. Čim je nepoznati muškarac otišao jedna od drugarica primetila je da joj je nestao mobilni telefon.

– Odmah sam potrčala za njim. Sustigla sam ga nakon 15 metara. Jedna od drugarica je takođe policajka, pa smo ga savlade, iako je pokušao da pobegne. Oborile smo ga na zemlju i tada je neko napravio fotografiju. – rekla je. Dodala je da se tim poslom bavi 11 godina, ali da joj je ovo prvi put da nekog uhapsi u bikiniju.

 

SLIKA-KOJA-JE-USIJALA-INTERNET-Kad-hapsi-policajka-u-bikiniju-2

 

Sliku u velikom formatu 1129 × 1200 možete preuzeti ovde: [download id=”5464”]

 

Pogledajte snimak iz teretane kako naša nova internet zvezda šveđanka Mikaela Kelner dubi na glavi 😀 :

 

 

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad, da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj koji nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostale troškove kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status

 


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*