Zastava Srbije isto kao i građani PREGAŽENA na televizijama sa nacionalnom frekvencijom


Pregažena Zastava Srbije Na Nacionalnim Televizijama sa Nacionalnom Frekvencijom 

Na TV stanicama sa nacionalnom frekvencijom da se svašta videti pa čak i vrlo grubo kršenje Ustava zemlje i pravnog poretka u celini. Naravno, kao i uvek, ako ne uz samo podsticanje dekadentne vlasti, a ono uz prećutnu saglasnost iste.

Zakon o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije u članu 33 doslovce govori:

Zabranjeni načini izlaganja

Član 33.

Zastava Republike Srbije ne sme biti izložena tako da dodiruje tle, niti kao podloga, podmetač, prostirka, zavesa ili draperija. Zastavom se ne mogu prekrivati vozila ili drugi predmeti, niti se mogu ukrašavati konferencijski stolovi ili govornice, osim u formi stone zastavice. (Službeni glasnik RS, br 36/09)

 

Nacionalna Zastava Srbije na Nacionalnim Televizijama sa Nacionalnom Frekvencijom
Nacionalna Zastava Srbije na Nacionalnim Televizijama Srbije sa Nacionalnom Frekvencijom Srbije

Brisanje zadnjice zastavom Srbije

Zastava Srbije se na televezijama sa nacionalnom frekvencijom pred najširim auditorijumom koristila još za brisanje zadnjice u šta se uverio milionski auditoriijum građana Srbije ali i regiona. Kakvu poruku vrlo dekadentna vlast ovime šalje svojim građanima i u svet više je nego jasno svima onima kojima sendvič nije osnovni i jedini obrok.

ŠIROKO! DOK SE DECA LEČE SMS ONA ARČI PARE GRAĐANA! Zorana spiskala 4.000.000 NA PRIVATNE DOKTORE! ZORANA TROŠI VIŠE NEGO RUSKA VOLGA! 4 MILIONA NA PRIVATNE DOKTORE O TROŠKU GRAĐANA SRBIJE!

Grb, zastava i himna Republike Srbije

Ustavom Republike Srbije utvrđeno je: Republika Srbija ima svoj grb, zastavu i himnu; grb Republike Srbije koristi se kao Veliki grb i kao Mali grb; zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Narodna zastava i kao Državna zastava; himna Republike Srbije jeste svečana pesma „Bože pravde”; izgled i upotreba grba, zastave i himne uređuju se zakonom.
Grb Republike Srbije

Narodna skupština donela je 2009. godine Zakon o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije. Prema tom zakonu, grb Republike Srbije jeste grb utvrđen Zakonom o grbu Kraljevine Srbije od 16. juna 1882. godine i koristi se kao Veliki grb i kao Mali grb; zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Državna zastava i kao Narodna zastava, sa razmerama 3:2 (dužina prema visini); standarta je Državna zastava kvadratnog oblika koju koriste predsednik Republike i predsednik Narodne skupštine. Izvor: Vlada Republike Srbije 

 

Jedan od komentara građana … 

“Pa, kad SNS bahati nepismenjaci brišu dupe sa kulturnim stanovništvom, što ne bi i ona gazila zastavu? Ovaj realiti je odraz najpre Vučićeve kulture, a on i na ovaj način, između ostalog, isprobava dokle može da gazi…E, sad, na nama je da postavimo granicu, on to sigurno neće učiniti.”

sns-vucic-srpska-napredna-stranka-komentari-gradana

 

Global Media Planet INFO

Preporučeno: 

UKIDAJU NALOGE ONIMA KOJI SE BAVE INFORMISANJEM GRAĐANA! POČELA CENZURA NA INTERNETU?! Ukidaju YouTube naloge bez adekvatnog obrazloženja, na meti novinari!

OTUĐENA, TAJNA MOĆ SLUŽBE UPRAVLJA SRBIJOM – DA LI JE SRBIJA DRŽAVA GRAĐANA ILI DRŽAVA UBICA?

ZA Slobodu Izbora! PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji Beograd, Trg republike 03.06.2017 u 13.00

Za samo 24 sata SAKUPLJEN NOVAC za lečenje male TEODORE – Teodora Vranješević UJEDINILA SRBIJU I REGION

RAT PROTIV DECE – AGENDA SVEOBUHVATNOG SEKSUALNOG OBRAZOVANJA – VIDEO

12-godišnjakinja u šest minuta razotkrila mehaniku dužničkog ropstva i ponudila rešenje!

PUTIN ŠOKIRAN OSLOBAĐANJEM SILOVATELJA SRPSKOG DEČAKA: “Zašto je sud oslobodio migranta, gde im je pamet?” 

Putin je na sastanku Saveta za međunacionalne odnose rekao da se ne treba oslanjati na američku i evropsku politiku navodeći stravično silovanja srpskog dečaka (10) na bazenu.

“Sud je oslobodio migranta na osnovu dve stvari: migrant nije govorio jezik zemlje u kojoj se nalazi i drugo, nije mogao da razume da ga je dečak odbio”, rekao je Putin i dodao da ne može da shvati “gde im je bila pamet” da donesu takvu odluku.

Ruski predsednik je dodao da mu nije jasno da li je ovaj potez učinjen zbog osećaja krivice prema migrantima ili nečega drugog.

Zašto vlada Srbije nije reagovala na ovakvu odluku suda – VIŠE

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*