Vreme je da se ljudska vrsta probudi i odraste!


Vreme je da se ljudska vrsta probudi i odraste – VIDEO

Ovaj video nosi jednu od najsnažnijih poruka današnjice. Pouke izrečene ovde bi trebale dopreti do svakog čoveka … do svakog deteta, jer oni su nosioci budućnosti, oni su ti koji mogu da žive u boljem svetu. Dajte im vetar u ledja, jake i istinite temelje kako bi živeli svesni sebe i sveta i gradili jedan zaista human svet.

Sve bitno Michael-a Tsarion-a je, otprilike, sumirano u ovu snažnu poruku .. pa ko ima uši, neka čuje ….

 

Michael Tsarion

Michael je rođen u Irskoj, specijalista je za skrivenu istoriju. O svom ličnom životu jako malo je govorio, što je na neki način i u redu jer nismo ovde da proučavamo nečiji život nego rad, a njegov je jako značajan. Michael se bavio raznim istraživanjima: samim počecima ljudskoga ega čiji vek doseže unazad otprilike 13.000 godina i koji nije toliko negativan koliko neki drugi ljudi opisuju i ističu; simbolima koji utiču na nas i na naš konzumerizam; manipulaciji ljudskim rodom te o arhitektima kontrole.

Najbolji način da se počne s Tsarionom je AOC –  Architects of control, jedna jako detaljna analiza sveta u kojem živimo i toksičnosti kojoj smo svakodnevno izloženi; koliko nam je prodavana individualnost, a kako smo zapravo svi slični te važnost razvoja individualizacije. Nameće se samo pitanje kontrole uma i ko od nas nije pao pod celokupnu kontrolu uma.

Drugim rečima, usadili su nam životne vrednosti i navike. 

Danas imamo isti fenomen s Hollywoodom koji je u potpunosti iskrivio te vrednosti i dao ljudima krivu sliku sveta. 

vreme-je-da-se-ljudska-rasa-probudi

 

Ilustracije i dizajn: Global Media Planet

Preporuka: Probudi se! Pogledaj život SVOJIM očima! – VIDEO

 

Global Media Planet INFO

Ukoliko ste u mogućnosti da podržite dalji rad našeg portala to možete učiniti OVDE 

Tako bi nam pomogli da nastavimo dalji rad. Da vam možemo i nadalje ponuditi kvalitetan sadržaj, proizvode i usluge koje nikada nećete videti u mainstream medijima. Bilo koja donacija koju bi dobili koristila bi se isključivo za dalji razvoj portala Global Media Planet INFO, održavanje portala, plaćanje hostinga, domene i ostale troškove kako bi i dalje vi mogli biti sa nama a mi tu za vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!       

DMCA.com Protection Status

BESPLATNI DOKUMENTARCI SA PREVODOM KOJE SVAKO TREBA POGLEDATI – * Odaberite vaš jezik


Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*