FDA priznala da vakcine uzrokuju autizam – Zvanični izveštaj + VIDEO


FDA priznala da vakcine uzrokuju autizam

PRIZNANJE NAJMOĆNIJE MEDICINSKE USTANOVE NA SVETU: FDA priznala da vakcine uzrokuju autizam

Administracija za hranu i lekove (FDA) je po prvi put priznala da vakcine uzrokuju autizam u dokumentu na njihovom sajtu.

U dokumentu se nalazi uputstvo za korišćenje vakcine Tripedia i eksplicitno se navodi da ona može uzrokovati „idiopatsku trombocitopeničnu purpuru, SIDS, anafilaktičku reakciju, celulitis, autizam, grčeve, encefalopatiju, hipotoniju, neuropatiju, pospanost i apneju“, piše jedan od najpoznatijih alternativnih sajtova na svetu “Natural News.com

Mejnstrim mediji su do sada uglavnom zataškavali ovakve dokumente, ali ovaj dokument je objavljen za javnost i eksplicitno navodi sve ono o čemu mnogi već duže vreme pričaju.

Živimo u mračnom dobu medicine kada vlada jaka cenzura i zastrašuju se svi oni koji se usude da išta progovore o vakcinama.

U mnogim slučajevima vakcine uzrokuju iste te slučajeve zbog kojih se navodno primenjuju, zbog čega dolazi do toga da epidemiju pokrenu upravo deca koja su vakcinisana.

Toksini iz vakcina slabe imuni sistem dece i čine ih nosiocem virusa iz same vakcine.

Vakcine danas ne postoje da bi lečile bolesti, već da bi stvarale profit. One mogu da stvore profit samo ako nemaju efekat, jer da imaju, niko se više ne bi razboljevao. Što je više vakcina, to je više bolesti i to se više širi panika u medijima da što više ljudi vakciniše svoju decu.

I tako se ciklus ponavlja. Nauka o vakcinama je zapravo samo jedna ogromna marketinška šema i nema nikakve veze sa pravom naukom.

Jednog dana će se ta istina u potpunosti razotkriti i svi će tražiti od industrije vakcina da se povuče jednom za svagda pre nego što uništi ljudsku civilizaciju.

Ovde možete preuzeti dokument:

Ako ga svetski najmoćnija agencija za ispitivanje hrane i lekova Food and Drug Administration – FDA u međuvremenu učini nedostupnim napravili smo i rezervnu kopiju koju možete preuzeti sa našeg sajta OVDE 

PROČITAJTE CEO DOKUMENT – OVDE

[download id=”12678”]

Vakcine i Autizam - komentari
Vakcine i Autizam – komentari

[googlepdf url=”http://www.globalmediaplanet.info/wp-content/uploads/2018/02/FDA-vaccines-are-linked-to-autism.pdf” ]

FDA documents admit vaccines are linked to autism! – VIDEO

Nakon što su nam skinuli video – postavljamo ponovo i zahvaljujemo našim revnosnim saradnicima.

Dokumenti FDA pokazuju da su vakcine povezane sa autizmom – VIDEO

FDA documents admit vaccines are linked to autism! – VIDEO

 

Korišćeni izvori: Food and Drug Administration, Natural News, Webtribune

FDA vaccines autism
Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea. Events were included in this list because of the seriousness or frequency of reporting. Because these events are reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine.2

Preporučeno: 

Srbi za eksperimente bolji od pacova! Koga je u Srbiji podmićivala farmaceutska mafija iz vodećih svetskih farmaceutskih kompanija?

VACCINE / VAKCINE / CJEPIVA

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Ako ste u mogućnosti i ako vam se dopadaju naši sadržaji podržite nas! Naš rad više neće biti moguć bez vaše podrške… To možete učiniti ovde: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

If you’re able, and if you like our content and approach, please support the project. Our work wouldn’t be possible without your help… PayPal: https://www.paypal.me/GlobalMediaPlanet

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podelite ovaj članak sa drugima …

DMCA.com Protection Status


Facebook Comments

1 Comment

  1. Zvonko,jel Vi to ne verujete svojim ocima ili sta je u pitanju,imate na 13 stranica dokumentovano od strane FDA?Evo Vam naucne studije od eksperata za tu oblast…Npr neki od naucnih studija.Dr.Stephanie Seneff,Dr.Anthony Samsel.Imaju uradjeno 6 naucnih studija o vakcinama,meni je posebno zanimljiva studija koja se zove VAKCINE I GLIFOSAT-TOKSICNA KOMBINACIJA….Nadjite,pa procitajte…Ako Vas mrzi da citate pogledajte predavanje u Torontu 27.03.2018….Imate jos naucnih studija o glifosatu eksperta za glifosat Gilles-Eric Séralini…Pogledajte INFOVAX SIMPOZIJUM koji je odrzan u Beogradu ove godine 20.05.2018- takodje strucnih lica izmedju ostalog i imunologa…Najbolje je verovati da su vakcine ispravne iako je HHS-Americko ministarstvo zdravlja priznalo da 32 godine nijednom nije izvrsilo proveru bezbednosti vakcina…A nama upravo famozni MMR stize od Americke kompanije Merck & Co,koje je samo u Americi ostetilo preko 1.500.000 dece,da ne pricamo o Brazilu,Indiji itd…Za razliku od nase zemlje,Amerika isplacuje odstetu ostecene dece.Ovde niko ne odgovara….Imate jos puno naucnih studija,pa ako vec komentarisete tu materiju a ne videh nigde argumente u Vasim komentarima,sem da napadate i vredjate druge,prvo se malo edikujte pa onda pisite komentare….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*