ZA Slobodu Izbora! PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji


ZA Slobodu Izbora! PROTEST roditelja i građana za ukidanje prisilne vakcinacije u Srbiji

Preuzmite Facebook Cover za najavu protesta roditelja i građana Srbije:

[download id=”8873”]

U subotu 03.06.2017 godine sa početkom u 13 časova održaće se četvti po redu PROTEST roditelja i građana Srbije. Protest se odžava povodom uvođenja zakonske regulativa o obaveznom to jest prisilnom vakcinisanju dece i stanovništva. 

Roditelji i građani traže da se ukine obaveza vakcinacije pod prisilom, da to bude fakultativno, da postoji sloboda izbora isto kao i u 18 zemalja Evrope gde se ne primenjuje ova mera nad stanovništvom i naročito ne nad decom. 

Gotovo sve zemlje sveta imaju fondove za oštećene vakcinama. Broj teško i trajno obolele dece oštećene vakcinama je u rapidnom porastu. Naročito i pre svega od autizma o čemu je i američki kongres vodio istragu. Broj dece koja dobijaju autizam i druge pre svega autoimune bolesti frapantno raste i kakav god da je profit u pitanju za vladu Srbije, narodne poslanike Skupštine Srbije i farmaceutski lobi koji je preplavio gotovo sve institucije i uvukao se u sve pore društva, ipak iz Udruženja građana za neobaveznu vakcinaciju smatraju da su životi dece daleko važniji. 


INTERES VLASTI SE SAVRŠENO POKLAPA SA INTERESIMA VELIKIH KORPORACIJA, FARMAKO MAFIJE I FARMAKO KUĆA. DOVOLJNA JE SAMO JEDNA INEKCIJA DA POSTANEŠ VEČITI PACIJENT ILI PREĐEŠ U VEČNA LOVIŠTA PREDAKA KAO VEČNO MRTAV – ZLATIBOR LONČAR SPECIJALIZIRAO U URGENTOM CENTRU UPRAVO NA TU TEMU SA VRLO ZAVIDNIM UČINKOM

Pravljenje doživotnih pacijenata i korisnika velikih farmaceutskih kuća siguno da jeste imperativ svake vlade koja ne misli o svom narodu, građanima i deci. Proizvođači vakcina ostvaruju godišnji profit od više od 150 milijardi dolara. Dakle u samom su vrhu po profitu. Deo tog profita svakako da ide za lobiranje i stimulisanje Skupštinskog odbora za porodicu i zdravstvo, same skupštine Sbije i vlade gde se najmanje jedna osoba nalazi u direktnom sukobu interesa radeći za jednu od najvećih farmacutskih kuća. Dakle kompaniju koja upravo proizvodi i prodaje vakcine. Ako znamo motiv znamo i posledicu. U ovom slučaju posledice su nesagledive po život i zdravlje pre svega najmlađih. Roditeljima i starateljima je ne samo nametnuta obaveza već su propisanje i vrlo stroge sankcije. Ovakve represivne mere neviđene su u istoriji ljudske civliizacije. Možda samo za vreme nacističke Nemačke i ogledima koje je vršio čuveni doktor Mengele. Ipak, kako sada stvari stoje, i Mengele bi pozavideo mnogim današnjim predstavnicima struke. Struke koja je to sve manje jer kako medicina “napreduje” tako je broj obolelih nesrazmeno viši. Dakle, sada imaju, i pod plaštom zakona, potpuno odrešene ruke za eksperimente In Vivo.

U dobro uređenim državam sve je moguće

Srbija je u svetu poznata pre svega po dobro uređenom pravnom sistemu, pravnoj državi kao i po gotovo nultom stepenu korupcije naročito na pijacama gde se prodaju jaja, lubenice i dinje. Zato je u Srbiji omiljena izreka: “Dinjo jedna.” zatim “dudinjo” i naravno “Da li si ti pao s’ duda?”. Očito je da je sve manje onih koji su pali sa duda. S druge strane “narodni” ili bolje rečeno navodni narodni poslanici kao da su pali više puta i to periodu najranije mladosti negde do 5 godine života.

Niko nije toliko pametan da ne bi mogao biti još pametniji i niko nije toliko glup da ga u Srbiji još glupljim ne bi napravili. To nemo gledamo godinama unazad, I to su godine koje su pojeli skakavci.

Delite dalje i OBAVESTITE i DRUGE jer nemaju svi kompjutere, internet, čak ni električnu enerrgiju!
Mnogi ne koriste društvene mreže – OBAVESTITE IH!

Preuzimanje – Download Facebook naslovnih (cover) slika za Facebook profile sa obaveštenjem za događaj možete izvršiti klikom na donji link OVDE: 

[download id=”8873”]

Na taj način ćete pomoći u širenju vesti kada su već vrata svih medija u Srbiji hermetički zatvorena. Toliko mnogo, da bi Gebels ladno mogao da dođe na predavanje kod Aleksandra Vučića, Dragana J. Vučićevića i naravno neizbežnog Željka Mitrovića. Sve to u društvu Bujoševića (RTS) koji je paradoksalno nekada vodio emisiju “Nije Srpski Ćutati”?! To su “ljudi” za sva vremena, sve sisteme, sve lobije, sve strane sveta i sve moguće i nemoguće kombinacije. Lepo kaže izeka: “Para vrti gde burgija neće.”

https://www.facebook.com/VakcineINFO/photos/a.910050965771118.1073741828.906799822762899/1221367014639510/?type=3

Global Media Planet INFO

 

Preporučeno: 

 

 

POTPUNI ŠOK U BRITANIJI: Dokumenti o vakcinama razotkrili tridesetogodišnju zaveru

SVI MEDIJI OVO PREĆUTKUJU: VAKCINAMA UBIJAJU DECU!

RAT PROTIV DECE – AGENDA SVEOBUHVATNOG SEKSUALNOG OBRAZOVANJA – VIDEO

POLIO VAKCINA – MIT KOJI JE TRAJAO 60 GODINA! – prvi deo

PUTIN ŠOKIRAN OSLOBAĐANJEM SILOVATELJA SRPSKOG DEČAKA: “Zašto je sud oslobodio migranta, gde im je pamet?” 

Putin je na sastanku Saveta za međunacionalne odnose rekao da se ne treba oslanjati na američku i evropsku politiku navodeći stravično silovanja srpskog dečaka (10) na bazenu.

“Sud je oslobodio migranta na osnovu dve stvari: migrant nije govorio jezik zemlje u kojoj se nalazi i drugo, nije mogao da razume da ga je dečak odbio”, rekao je Putin i dodao da ne može da shvati “gde im je bila pamet” da donesu takvu odluku.

Ruski predsednik je dodao da mu nije jasno da li je ovaj potez učinjen zbog osećaja krivice prema migrantima ili nečega drugog.

Zašto vlada Srbije nije reagovala na ovakvu odluku suda – VIŠE

VAKCINE I TRAG NOVCA

President Putin on EU’s apathy on Serbian child rapes: ‘A society that can’t defend its children has no tomorrow’

JELENA GUSKOVA: Putin ne podržava Vučića, samo mu je poželeo sreću, demonstracije su za poštovanje!

PEDOFILI na Društvenim Mrežama – Edukativni VIDEO i SAVETI za Roditelje i Decu

VIKILIKS: Hilari povezana s krađom dece na Haitiju

Ana Brnabić – Imovinska Karta

Otvoreno pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću

OTKRIVAMO: I Hrvatski Kardinal Josip Bozanić je Homoseksualac! Da li je Homoseksualnost Bolest?

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima


Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*